Рецепт Свинина з болгарським перцем фото

Свинина з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Бобові, Горох, Консервований горошок
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Виявила ще один цікавий спосіб приготування свинячого м'яса - свинина з болгарським перцем. Виходить дуже соковите, ароматне і ніжне блюдо.

Свинина з болгарським перцем - вельми буденне блюдо з самих звичайних овочів і шматка свинячого м'яса. Готувати цю страву можна не тільки зі свіжих, але і з заморожених овочів - виходить нітрохи не гірше. За смаком чимось нагадує м'ясної варіант угорського лечо - адже, по суті, інгредієнти ті ж, принцип приготування - той самий. Пропорції овочів можна сміливо міняти за смаком. Хай щастить!

  • Свинина - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 2-3 штук
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Горошок консервований - 100 грам
  • Сіль, спеції - - За смаком
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
свинина з болгарським перцем - фото крок 1
Свинину моєму, нарізаємо на невеликі кубики і обсмажуємо на сковороді в оливковій олії до утворення скоринки. Хвилин 7-8.
свинина з болгарським перцем - фото крок 2
Потім додаємо до свинини цибулю, нарізаний півкільцями, і морква, нарізану на невеликі кубики. Перемішуємо і продовжуємо обсмажувати до золотистого кольору цибулі.
свинина з болгарським перцем - фото крок 3
Як цибуля стане золотистим - додаємо в сковороду соломкою нарізаний болгарський перець. Обсмажуємо пару хвилин.
свинина з болгарським перцем - фото крок 4
Потім зменшуємо вогонь і додаємо в сковороду томатну пасту, консервований горошок і кубиками нарізані помідори.
свинина з болгарським перцем - фото крок 5
Перемішуємо і тушкуємо ще 5-8 хвилин до повної готовності м'яса. Подавати з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти