Яловичина тушкована з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина тушкована з болгарським перцем старі добрі блюдо, добре знайоме ще з дитинства. Якщо добре приготуєте яловичину блюдо буде чудовим. Звичайно важливо, щоб і корівка була старою!
Яловичину тушковану з болгарським перцем добре подати в картопляним пюре або рисом. Можна в рецепт додати цибулю і спочатку обсмажити його на рослинному маслі на сильному вогні, а потім додати яловичину і обсмажити м'ясо до золотистого кольору, а потім вже долити воду і тушкувати м'ясо близько години. Потім вже додавати перець і приправи, так як яловичина може дуже довго залишатися жорсткої і її потрібно добре протушкувати, а перець готується значно швидше. Лук додасть аромат яловичині тушкованою з болгарським перцем.
- Перецьь болгарський - 3 штуки
- Яловичина - 500 грам
- Вода - 200 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Приправи до м'яса - 1 За смаком
Яловичину помити, обсушити порізати на однакові шматочки.
І тушкувати в сотейнику у власному соку на повільному вогні 20 хвилин під кришкою.
Порізати перчики квадратиками.
Нарізаний перець додати до м'яса, перемішати, обсмажити 5 хвилин.
Влити воду.
Додати спеції і приправи за смаком.
Все добре перемішати і тушкувати до готовності. Смачного!