Рецепт Яловичина тушкована з болгарським перцем фото

Яловичина тушкована з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Болгарський перець
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичина тушкована з болгарським перцем старі добрі блюдо, добре знайоме ще з дитинства. Якщо добре приготуєте яловичину блюдо буде чудовим. Звичайно важливо, щоб і корівка була старою!

Яловичину тушковану з болгарським перцем добре подати в картопляним пюре або рисом. Можна в рецепт додати цибулю і спочатку обсмажити його на рослинному маслі на сильному вогні, а потім додати яловичину і обсмажити м'ясо до золотистого кольору, а потім вже долити воду і тушкувати м'ясо близько години. Потім вже додавати перець і приправи, так як яловичина може дуже довго залишатися жорсткої і її потрібно добре протушкувати, а перець готується значно швидше. Лук додасть аромат яловичині тушкованою з болгарським перцем.

  • Перецьь болгарський - 3 штуки
  • Яловичина - 500 грам
  • Вода - 200 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Приправи до м'яса - 1 За смаком
яловичина тушкована з болгарським перцем - фото крок 1
Яловичину помити, обсушити порізати на однакові шматочки.
яловичина тушкована з болгарським перцем - фото крок 2
І тушкувати в сотейнику у власному соку на повільному вогні 20 хвилин під кришкою.
яловичина тушкована з болгарським перцем - фото крок 3
Порізати перчики квадратиками.
яловичина тушкована з болгарським перцем - фото крок 4
Нарізаний перець додати до м'яса, перемішати, обсмажити 5 хвилин.
яловичина тушкована з болгарським перцем - фото крок 5
Влити воду.
яловичина тушкована з болгарським перцем - фото крок 6
Додати спеції і приправи за смаком.
яловичина тушкована з болгарським перцем - фото крок 7
Все добре перемішати і тушкувати до готовності. Смачного!

Схожі рецепти