Яловичина з перцем болгарським
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі дуже цікаве печеня з яловичини - з соковитим злагодити перцем, ароматними спеціями і томатами. Дивимося вже зараз рецепт яловичини з перцем болгарським!
Печеня з м'яса з овочами - завжди стане спокусливим блюдом. Для приготування яловичини з перцем болгарським нам також знадобиться трохи червоного вина, найкраще сухого і несолодкого. Перецьь вибираємо болгарський, м'ясистий і соковитий, а цибуля бажано використовувати червоний. Якщо будуть під рукою - додайте пару гілочок чебрецю або розмарину. Дивимося далі рецепт з фото.
- Яловичина - 1 кілограм
- Перець - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вода - 100 мілілітрів
- Вино - 150 мілілітрів
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
М'ясо промийте, наріжте кубиками.
Борошно змішайте з сіллю і перцем.
Обваляйте м'ясо в борошні.
Обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору.
Відставляємо м'ясо, стежте, щоб не охололо зовсім.
Ріжемо цибулю і часник.
Обсмажуємо на сковороді, додаємо томатну пасту.
Вливаємо вино, перемішуємо. Ріжемо перець кубиками.
Викладаємо м'ясо знову на сковороду, додаємо перець, воду, оцет, спеції. Тушкуємо на середньому вогні хвилин 40, до готовності м'яса.
Готову яловичину з перцем болгарським подавати можна з рисом або картоплею. Смачного!
Готову яловичину з перцем болгарським подавати можна з рисом або картоплею. Смачного!