Рецепт Яловичина з перцем болгарським фото

Яловичина з перцем болгарським
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Болгарський перець
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Вашій увазі дуже цікаве печеня з яловичини - з соковитим злагодити перцем, ароматними спеціями і томатами. Дивимося вже зараз рецепт яловичини з перцем болгарським!

Печеня з м'яса з овочами - завжди стане спокусливим блюдом. Для приготування яловичини з перцем болгарським нам також знадобиться трохи червоного вина, найкраще сухого і несолодкого. Перецьь вибираємо болгарський, м'ясистий і соковитий, а цибуля бажано використовувати червоний. Якщо будуть під рукою - додайте пару гілочок чебрецю або розмарину. Дивимося далі рецепт з фото.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Перець - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Вино - 150 мілілітрів
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
яловичина з перцем болгарським - фото крок 1
М'ясо промийте, наріжте кубиками.
яловичина з перцем болгарським - фото крок 2
Борошно змішайте з сіллю і перцем.
яловичина з перцем болгарським - фото крок 3
Обваляйте м'ясо в борошні.
яловичина з перцем болгарським - фото крок 4
Обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору.
яловичина з перцем болгарським - фото крок 5
Відставляємо м'ясо, стежте, щоб не охололо зовсім.
яловичина з перцем болгарським - фото крок 6
Ріжемо цибулю і часник.
яловичина з перцем болгарським - фото крок 7
Обсмажуємо на сковороді, додаємо томатну пасту.
яловичина з перцем болгарським - фото крок 8
Вливаємо вино, перемішуємо. Ріжемо перець кубиками.
яловичина з перцем болгарським - фото крок 9
Викладаємо м'ясо знову на сковороду, додаємо перець, воду, оцет, спеції. Тушкуємо на середньому вогні хвилин 40, до готовності м'яса.
Готову яловичину з перцем болгарським подавати можна з рисом або картоплею. Смачного!

Схожі рецепти