Курка тушкована з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Курка тушкована з болгарським перцем смачне, ароматне блюдо. Пробувала я його в Словаччині і була здивована, як багато є варіантів приготування страв з овочами. Рекомендую і вам спробувати!
Курка тушкована з болгарським перцем вишукану страву, яке дуже легко приготувати. Головною секрет, що добре обсмажені, на смачне маслі продукти тушкувати на повільному вогні. Ми називаємо курку тушковану з болгарським перцем "стомлена перцем" . Спробуйте і ви зробити курку тушковану з болгарським перцем на якусь дружню посиденьки. Вам потрібно буде тільки подати вино, і більше ніяких турбот. Робіть тільки порцій побільше, можуть попросити добавку! Успіхів і приємного апетиту!
- Стегенця - 4 штуки
- Болгарський перець - 1 штука (великий)
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сушений базилік - 12 чайних ложок
- Сушений орегано - 12 чайних ложок
- Сіль, перець - 1 За смаком
- Вино біле сухе - 150 мілілітрів
Стегенця розрізати на 2 частини, обсмажуємо їх на розігрітій олії до золотистого кольору. Викладаємо курку на тарілку.
Нарізаємо овочі шматочками приблизно однакового розміру.
Овочі обсмажуємо 5 хвилин в посуді, де смажилася курка. Додаємо томатну пасту і смажимо ще хвилину. Кладемо назад курку, вливаємо вино, кладемо спеції і доводимо до кипіння. tusim 30 хвилин на повільному вогні.
Курка повинна стати м'якою. Смачного!