Рецепт Курка тушкована з болгарським перцем фото

Курка тушкована з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Східна кухня , Індійська кухня , Англійська кухня
Овочі , Птах , Курка , Болгарський перець
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Курка тушкована з болгарським перцем смачне, ароматне блюдо. Пробувала я його в Словаччині і була здивована, як багато є варіантів приготування страв з овочами. Рекомендую і вам спробувати!

Опис приготування:

Курка тушкована з болгарським перцем вишукану страву, яке дуже легко приготувати. Головною секрет, що добре обсмажені, на смачне маслі продукти тушкувати на повільному вогні. Ми називаємо курку тушковану з болгарським перцем"стомлена перцем" . Спробуйте і ви зробити курку тушковану з болгарським перцем на якусь дружню посиденьки. Вам потрібно буде тільки подати вино, і більше ніяких турбот. Робіть тільки порцій побільше, можуть попросити добавку! Успіхів і приємного апетиту!

  • Стегенця - 4 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука (великий)
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сушений базилік - 12 чайних ложок
  • Сушений орегано - 12 чайних ложок
  • Сіль, перець - 1 За смаком
  • Вино біле сухе - 150 мілілітрів
курка тушкована з болгарським перцем - фото крок 1
Стегенця розрізати на 2 частини, обсмажуємо їх на розігрітій олії до золотистого кольору. Викладаємо курку на тарілку.
курка тушкована з болгарським перцем - фото крок 2
Нарізаємо овочі шматочками приблизно однакового розміру.
курка тушкована з болгарським перцем - фото крок 3
Овочі обсмажуємо 5 хвилин в посуді, де смажилася курка. Додаємо томатну пасту і смажимо ще хвилину. Кладемо назад курку, вливаємо вино, кладемо спеції і доводимо до кипіння. tusim 30 хвилин на повільному вогні.
курка тушкована з болгарським перцем - фото крок 4
Курка повинна стати м'якою. Смачного!

Схожі рецепти