Плов з бурого рису з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Плов з бурого рису з куркою - це ідеальне блюдо для сімейного обіду або вечері. Просто, швидко і дуже смачно! Беріть на замітку рецепт!
Плов - це дуже смачне гаряче блюдо. На просторах інтернету існує величезна кількість рецептів приготування плову з куркою, свининою, яловичиною, грибами, морепродуктами. Сьогодні пропоную приготувати плов з бурого рису з куркою. Бурий рис додасть страві нового звучання, цікаву текстуру і легкий хлібний аромат. Для приготування такої страви знадобляться прості інгредієнти і зовсім небагато часу. Плов з бурого рису відмінно урізноманітнює ваше повсякденне меню.
- Курка - 300 грам
- Бурий рис - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 3 часточки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 0.5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Овочі добре промийте під проточною водою, обсушити паперовим рушником. Лук з морквою наріжте невеликими шматочками і смажте на попередньо розігрітій сковороді 5-7 хвилин.
Додайте нарізану курку і обсмажуйте всі протягом 10-12 хвилин.
Рис добре промийте і всипте в сковороду.
Налийте гарячу воду так, щоб вона повністю покривала всі інгредієнти. Додайте часник, сіль, перець і тушкуйте на невеликому вогні під закритою кришкою 30-35 хвилин.
Плов з бурого рису з куркою готовий. Смачного!