Салат з креветок, грибів і рису
(покроковий рецепт з фото)
Салат з креветок, грибів і рису являє собою дещо незвичну суміш. Але на смак це досить смачно! Якщо у вас намічається свято, порадуйте гостей новим оригінальним смаком. Не пошкодуєте!
Салат з креветок, грибів і рису можна подати порційно, красиво викласти в креманки і прикрасити маленькими креветками і зеленню. Співвідношення креветок, грибів і рису можете змінювати на свій смак. Креветки готуються швидко. Якщо ви візьмете сирі креветки, то відварювати або смажити їх потрібно в районі п'яти хвилин. Успіхів і приємного апетиту!
- Рис сухий - 0, 5 склянки
- Гриби - 100 грам
- Креветки - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Сік лимона - 1 штука
- Майонез - 0, 5 склянки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
- Чорний перець - За смаком
- Кріп - 1 штука (пучок)
Підготувати продукти.
Посмажити цибулю.
Додати цибулю і спеції. Смажити поки рідина не випарується.
Креветки готові порізати на частини і укласти в миску.
Додати порізаний перець.
Рис відварити, охолодити і додати в миску.
У миску надішліть готові гриби і кріп.
Влийте вичавлений сік, спеції і добре все перемішайте.
З майонезу, кетчупу і соєвого соусу приготуйте соус і заправте ним салат. Залиште салат в холодильнику на годину.
Смачного!