Котлети з рису і грибів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати що-небудь просте, але цікаве, беріть на озброєння цей рецепт. Котлети з рису і грибів в ароматної паніровці стануть відмінним доповненням до щоденного меню.
Котлети виходять дивно ніжними і соковитими всередині, з хрусткою скоринкою. Подавати до столу їх можна з соусом або свіжими овочами. Вони хороші як в теплом, так і в холодному вигляді.
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Гриби - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 1/3 склянки
- Часник - 2-4 зубчиків (по бажанню)
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Рис відварити в підсоленій воді.
У панірувальні сухарі додайте сіль і спеції, перемішайте.
Вимийте, обсушити і наріжте гриби. Обсмажте на сковороді з додаванням рослинної олії.
Овочі очистіть і подрібніть. Обсмажте на окремій сковороді.
Готовий рис зніміть з вогню і трохи остудіть.
Овочі готові.
Гриби готові.
Гриби з овочами подрібніть в блендері або пропустіть через м'ясорубку.
Додайте до рису.
Вбийте яйце і як слід перемішайте.
Сформуйте з отриманої маси котлетки і обваляйте в ароматної паніровці з усіх боків.
Смажте котлетки до рум'яної скоринки на середньому вогні.
Смачного!