Легкий салат з креветок
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, корисний салат, який до того ж добре насичує. У цьому салаті дуже цікаве поєднання інгредієнтів, яке безсумнівно здивує і порадує вас новим смаком. Готується салат швидко і легко.
Дуже цікавий салат, в якому дивно гармонійно поєднуються всі інгредієнти. Не вірите? Скористайтеся цим рецептом, в якому розказано, як приготувати легкий салат з креветок, і переконайтеся в тому, що салат дійсно легкий і в приготуванні, і для шлунка
- Креветки - 400 грам (очищені)
- Авокадо - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідори в'ялені - 50 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Паприка мелена - 1/3 чайних ложки
- Каррі - 1/3 чайних ложки
- Перець чилі - 1 скибочку
- Сіль - 2 щіпки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Очистимо часник і наріжемо на шматочки, измельчим сушений або свіжий перець чилі.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом на вогні трохи більше середнього і приблизно хвилину обсмажити часник з чилі.
Викладаємо на сковороду розморожені креветки, посипаємо каррі і паприкою, обсмажуємо приблизно по 1, 5-2 хвилини з кожного боку.
В'ялені помідори наріжемо на шматочки. Половину відправимо до креветок на сковороду і обсмажити хвилину.
Очистимо авокадо і наріжемо на шматочки.
Болгарський перець очистимо від серцевини і наріжемо. Додамо до перцю авокадо і залишилися помідори, збризніть лимонним соком, додамо сіль і перець за смаком. Можна додати ще дрібку паприки.
Додамо остиглі креветки, обсмажені з помідорами, і перемішаємо. Все готово!