Рецепт Тісто для хінкалі фото

Тісто для хінкалі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Тісто
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Хінкалі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Найскладніше в приготуванні хінкалі - це зробити правильне тісто. Цей рецепт тесту для хінкалі я отримав від власника хинкальную в Санкт-Петербурзі, так що можете не сумніватися, буде смачно.

Опис приготування:

Той, хто хоч раз своїми руками робив тісто для хінкалі, знає, що вдалим це тісто виходить далеко не завжди. Забудьте все рецепти, які ви коли-небудь читали, і вивчайте мій рецепт тесту для хінкалі. Точніше буде сказати, не мій, а мого хорошого друга, який працює в хинкальную. Вже там-то люди знають толк в приготуванні тіста, повірте.

  • Борошно - 1, 2 кілограма
  • Яйця - 2 штуки
  • Вода тепла - 450 мілілітрів
тісто для хінкалі - фото крок 1
Просійте борошно в миску. Зробіть в ній поглиблення, розбийте туди яйця.
тісто для хінкалі - фото крок 2
Налийте в поглиблення теплу воду.
тісто для хінкалі - фото крок 3
Перемішайте.
тісто для хінкалі - фото крок 4
Місіть тісто приблизно 5 хвилин, після чого скачайте з нього кульку.
тісто для хінкалі - фото крок 5
Помістіть тісто на робочу поверхню і місіть ще 5 хвилин.
тісто для хінкалі - фото крок 6
Усе, тісто для хінкалі готове. Тепер його залишається розкачати до товщини приблизно в 1 см, вирізати кружки, наповнити начинкою - і далі по рецепту Удачі!

Схожі рецепти