Тісто для хінкалі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.
Найскладніше в приготуванні хінкалі - це зробити правильне тісто. Цей рецепт тесту для хінкалі я отримав від власника хинкальную в Санкт-Петербурзі, так що можете не сумніватися, буде смачно.
Опис приготування:
Той, хто хоч раз своїми руками робив тісто для хінкалі, знає, що вдалим це тісто виходить далеко не завжди. Забудьте все рецепти, які ви коли-небудь читали, і вивчайте мій рецепт тесту для хінкалі. Точніше буде сказати, не мій, а мого хорошого друга, який працює в хинкальную. Вже там-то люди знають толк в приготуванні тіста, повірте.
- Борошно - 1, 2 кілограма
- Яйця - 2 штуки
- Вода тепла - 450 мілілітрів
Просійте борошно в миску. Зробіть в ній поглиблення, розбийте туди яйця.
Налийте в поглиблення теплу воду.
Перемішайте.
Місіть тісто приблизно 5 хвилин, після чого скачайте з нього кульку.
Помістіть тісто на робочу поверхню і місіть ще 5 хвилин.
Усе, тісто для хінкалі готове. Тепер його залишається розкачати до товщини приблизно в 1 см, вирізати кружки, наповнити начинкою - і далі по рецепту Удачі!