Тісто для хінкалі
(покроковий рецепт з фото)
Найскладніше в приготуванні хінкалі - це зробити правильне тісто. Цей рецепт тесту для хінкалі я отримав від власника хинкальную в Санкт-Петербурзі, так що можете не сумніватися, буде смачно.
Той, хто хоч раз своїми руками робив тісто для хінкалі, знає, що вдалим це тісто виходить далеко не завжди. Забудьте все рецепти, які ви коли-небудь читали, і вивчайте мій рецепт тесту для хінкалі. Точніше буде сказати, не мій, а мого хорошого друга, який працює в хинкальную. Вже там-то люди знають толк в приготуванні тіста, повірте.
- Борошно - 1, 2 кілограма
- Яйця - 2 штуки
- Вода тепла - 450 мілілітрів
Просійте борошно в миску. Зробіть в ній поглиблення, розбийте туди яйця.
Налийте в поглиблення теплу воду.
Перемішайте.
Місіть тісто приблизно 5 хвилин, після чого скачайте з нього кульку.
Помістіть тісто на робочу поверхню і місіть ще 5 хвилин.
Усе, тісто для хінкалі готове. Тепер його залишається розкачати до товщини приблизно в 1 см, вирізати кружки, наповнити начинкою - і далі по рецепту Удачі!