Аварский хинкал

Рецепт Аварский хинкал фото

Аварский хинкал - це традиційне смачне ситне блюдо кавказької кухні. Не плутайте його з грузинським хінкалі! аварский хинкал - це пишне тісто, гострий соус, відварне м'ясо і бульйон. Спробуйте! Як приготувати аварский хинкал? Тісто зазвичай замішують на кисляку з 1кг. Борошна, і ось чому так багато.На другий день весілля все друзі нареченого прих...

Читати далі

Смачні хінкалі

Рецепт Смачні хінкалі фото

Вельми популярне національне грузинське блюдо, за складом нагадує пельмені, тільки великого розміру і дуже цікавої форми. Приготувати їх не так і складно, найгірший - зліпити хінкалі. Найскладніше в приготуванні хінкалі - це сформувати їх красиво, з красивими складочками і міцно защипнуть верх, щоб сік з начинки не витік. А все інше робиться легк...

Читати далі

Аварські хінкалі

Рецепт Аварські хінкалі фото

Аварські хінкалі - це пористі, пишні, приготовані шматки тесту, які подаються з відвареним м'ясним бараном або куркою, бульйоном і соусом. Дізнайтеся, як приготувати аварські хінкалі. Аварські хінкалі включають в себе цілих чотири страви, які одночасно подають до столу: відварну баранину, Хінкалі, томатний соус і чашку з теплим бульйоном. Хінкалі...

Читати далі

Даргінського гінкал

Рецепт Даргінського гінкал фото

Яскравий представник східної кухні - блюдо даргін гінкал. "Трояндочки" з пісного тіста на пару, обов'язково подаються з м'ясом, картоплею і наваристим бульйоном. Спробуйте цей ситний рецепт! Даргинську хинкал - дуже ситне і смачне блюдо, яке можна сміливо поставити на святковий стіл, або просто приготувати на вечерю. Для хінкалі дуже важливо приг...

Читати далі

Домашні хінкалі

Рецепт Домашні хінкалі фото

Ароматні домашні хінкалі зроблять ваш вечерю чи обід незабутнім, адже таке грузинське блюдо не тільки вразить вас і ваших рідних своїм приголомшливим смаком, але і порадує всіх своїм зовнішнім виглядом. У наш час купити вже готове хінкалі в замороженому вигляді це не проблема, але ось їх смак навряд чи хоч чимось схожий на смак оригінального блюд...

Читати далі

Фарш для хінкалі

Рецепт Фарш для хінкалі фото

Дуже популярна страва у народів Кавказу. Хінкалі - смачні і соковиті великі "пельмені" оригінальної форми. Давайте приготуємо фарш для хінкалі за всіма правилами і отримаємо задоволення відмінним результатом. Смачні і соковиті хінкалі приготувати не так і складно, якщо правильно приготувати фарш і замісити тісто. Рецепт приготування фаршу для хін...

Читати далі

Грузинські хінкалі

Рецепт Грузинські хінкалі фото

Грузія - країна смачної їжі. Хто побував в ній, той не забуде смак всілякої випічки і ситних других страв. Багато національні рецепти можна повторити у себе вдома. Спробуємо? Наприклад, ви можете розібратися в тому, як приготувати грузинські хінкалі. Це одне з найвідоміших гарячих страв, яке вже має багато варіацій. Але ми все зробимо в класичном...

Читати далі

Хінгано грузинський

Рецепт Хінгано грузинський фото

Хінгал (хінкалі) - одне з найсмачніших страв, які може запропонувати кавказька кухня. Щоб і ви оцінили всю красу цього блюда, пропоную вам рецепт приготування Хінгано грузинського. Рецепт приготування Хінгано грузинського найскладніший. Спочатку потрібно баранину перетворити фарш і додати в неї інші інгредієнти начинки, потім готуємо крутий тісто...

Читати далі

Хінгал по-азербайджанськи

Рецепт Хінгал по-азербайджанськи фото

Хінгал (хінкалі) сильно нагадують пельмені великого розміру. Основна відмінність - активне використання спецій, характерне для східних страв. Готуємо Хінгано по-азербайджанські в домашніх умовах. Щоб приготувати Хінгано по-азербайджанські в домашніх умовах, потрібно окремо приготувати всі інгредієнти, після чого змішати їх разом. Яйце -  1 штукаБ...

Читати далі

Хінкалі (класичний рецепт)

Рецепт Хінкалі (класичний рецепт) фото

Хінкалі - страва грузинської кухні. Кажуть, що його придумала дружина воїна, який через поранення не міг жувати. Тоді дружина дрібно-дрібно порубала м'ясо і зліпила хінкалі. Соковиті, ароматні, дуже смачні! Подивіться, як приготувати хінкалі (класичний рецепт), і у вас все вийде.Тісто для хінкалі замішується прісне і туге, щоб при варінні не виті...

Читати далі

Хінкалі (майстер клас)

Рецепт Хінкалі (майстер клас) фото

Хінкалі - страва родом з Грузії. По суті це невеликий мішечок з складочками і соковитою начинкою. Кажуть, що чим вправнішим господиня, тим більше вона робить складочок. Спробуємо? Подавайте хінкалі в гарячому вигляді, полив розтопленим маслом, з перцем грубого помелу, зеленню, сметаною і соусом ткемалі - все-таки це грузинське блюдо! Їдять хінкал...

Читати далі

Хінкалі на грузинській мові

Рецепт Хінкалі на грузинській мові фото

Тануть у роті ніжні і соковиті хінкалі - це просто відмінний варіант для святкового столу! Цей простий класичний рецепт хінкалі по-грузинськи допоможе вам здивувати і порадувати ваших гостей. Жоден сімейне свято в Грузії не обходиться без хінкалі. По суті, Хінкалі - це ті ж пельмені - м'ясо, зварене в оболонці з тіста. Але це тільки для тих, хто ...

Читати далі

Хінкалі на пару

Рецепт Хінкалі на пару фото

Хоча хінкалі і манти схожі на звичні нам пельмені, але готувати їх краще по-іншому: не варити у воді, а поставити на пар. Тоді зовні ви отримаєте м'яке тісто, а всередині соковиту м'ясну начинку. Не полінуйтеся і зробіть цей рецепт самі. Він разюче відрізняється від магазинних напівфабрикатів. Ви отримаєте справжнє грузинське національне блюдо. О...

Читати далі

Хінкалі з м'ясом

Рецепт Хінкалі з м'ясом фото

Всім любителям страв з тіста з м'ясною начинкою я обов'язково рекомендую спробувати хінкалі з м'ясом, але тільки в жодному разі не куплені, краще приготуйте їх самостійно, це зовсім нескладно.Мабуть, важко знайти щось більш смачне, ніж таке блюдо, недарма хінкалі вже давно завоювали наші серця і підкорили нас своїм приголомшливим смаком. Ну а для...

Читати далі

Хінкалі з зеленню

Рецепт Хінкалі з зеленню фото

Усім шанувальникам грузинської кухні це блюдо напевно знайоме. Якщо ви ще не знаєте, як приготувати хінкалі з зеленню, тоді зверніть увагу на цей простий рецепт. 1. Для початку необхідно просіяти борошно і краще зробити це двічі. Близько 400 грам борошна викласти в глибоку миску і з'єднати з сіллю і рослинним маслом. Як випливає все перемішати.2....

Читати далі