Рецепт Грузинські хінкалі фото

Грузинські хінкалі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Хінкалі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Грузія - країна смачної їжі. Хто побував в ній, той не забуде смак всілякої випічки і ситних других страв. Багато національні рецепти можна повторити у себе вдома. Спробуємо?

Опис приготування:

Наприклад, ви можете розібратися в тому, як приготувати грузинські хінкалі. Це одне з найвідоміших гарячих страв, яке вже має багато варіацій. Але ми все зробимо в класичному вигляді. Самі перекрутити фарш, замісити тісто. Обов'язково зробіть потрібну форму борошняних виробів, щоб повністю насолодитися смаком.

  • Яловичина - 200 грам
  • Свинина - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 150 грам
  • Koriandr - 10 грам
  • Борошно - 700 грам
  • Яєчний білок - 2 штуки
  • Вода - 1, 5 L
  • Часник - 2 зубчики
  • Кінза свіжа - 1 пучок
  • Кейбер - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - За смаком
грузинські хінкалі - фото крок 1
М'ясо помийте і дрібно наріжте. Перекрутіть його в м'ясорубці разом з очищеним цибулею і часником.
грузинські хінкалі - фото крок 2
У фарш також додайте дрібно нашатковану кинзу, кейбер, сіль. Перемішайте його, влийте кип'ячену холодну воду так, щоб він став трохи рідким. Залиште фарш на 2 години в холодильнику.
грузинські хінкалі - фото крок 3
А поки замісіть тісто. Змішайте воду з білками і здебільшого борошна. Додайте сіль і рослинне масло.
грузинські хінкалі - фото крок 4
Замішайте тісто. Зробіть з нього кулю, який залиште на 30 хвилин в холодильнику. Потім вмішати решту борошна. Після цього дайте постояти тесту 2 години при кімнатній температурі під рушником.
грузинські хінкалі - фото крок 5
Після цього тісто наріжте шматочками. Кожен розкачати в коржі (товщина - 2 мм., діаметр - 15 см.).
грузинські хінкалі - фото крок 6
Лёпешкі скручуйте до середини, в кожну кладіть фарш. В кінці защіпніте хінкалі.
грузинські хінкалі - фото крок 7
Закип'ятіть підсолену воду. Варіть в ній хінкалі протягом 12 хвилин. Подавайте їх, посипавши перцем.

Схожі рецепти