Чакапулі грузинські з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви все ще думаєте, що страви національної кухні - це щось дуже складне, це не так. І щоб переконатися, пропоную вам дізнатися, як зробити чакапулі грузинські з баранини. Дуже смачно!
Загалом, рецепт приготування чакапулі грузинських з баранини досить простий і доступний. Ось тільки інгредієнти мене свого часу трохи здивували. Але повірте, тархун і кислі сливи з м'ясом творять щось неймовірне! таке м'яке, що здається, ніби воно маринувалося довгий час. Так що наступного разу, коли ваші домочадці вимагають м'яса прямо тут і зараз, візьміть на озброєння класичний рецепт чакапулі грузинських з баранини!
- Баранина - 2 кілограма
- Слива молода - 500 грам (або соус ткемалі)
- Зелень - 3-4 штук(3-4 пучка. Obyazatelen Тархун, інша зелень - за смаком.)
- Болгарський перець - 1 штука
- Перець гострий - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Біле сухе вино - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
1. Всю зелень подрібнити. Перці і цибулю нарізаємо дрібно, басейн - довільно, а часник пропустимо через прес. Всі ці інгредієнти змішаємо.
2. На рослинному або вершковому маслі спочатку обсмажити м'ясо до золотистої скоринки, а потім додамо нашу зелену суміш, вливаємо вино, солимо, перчимо і додамо спеції за смаком. Зменшуємо вогонь, і під кришкою тушкуємо годину.
3. Готово! Смачного!