Рецепт Хінкалі на пару фото

Хінкалі на пару
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Тісто, М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Хінкалі

Хоча хінкалі і манти схожі на звичні нам пельмені, але готувати їх краще по-іншому: не варити у воді, а поставити на пар. Тоді зовні ви отримаєте м'яке тісто, а всередині соковиту м'ясну начинку.

Не полінуйтеся і зробіть цей рецепт самі. Він разюче відрізняється від магазинних напівфабрикатів. Ви отримаєте справжнє грузинське національне блюдо. Обов'язково запишіть собі, як приготувати хінкалі на пару зі свининою. Ароматна і ситна начинка ідеально поєднується з м'яким тестом.

  • Свинина з салом - 500 грам
  • Зелень - 50 грам
  • Борошно - 450 грам
  • Вода - 350 мілілітрів(150 мл - в начинку, 200 мл - в тісто)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
хінкалі на пару - фото крок 1
Зелень промийте і дрібно наріжте.
хінкалі на пару - фото крок 2
Зробіть фарш. Пропустіть через м'ясорубку м'ясо з часником і цибулею. Додайте зелень, сіль, воду і перець. Фарш ретельно перемішайте.
хінкалі на пару - фото крок 3
Тепер займіться тестом. Змішайте борошно з водою і половиною чайної ложки солі.
хінкалі на пару - фото крок 4
Потім додайте яйце. Замішайте тісто.
хінкалі на пару - фото крок 5
Розділіть тісто на рівні шматки. Розкачайте їх в коржики в 12 см діаметром.
хінкалі на пару - фото крок 6
У центр викладіть фарш. Сформуйте з тіста хінкалі, загортаючи і скручуючи краю в центр.
хінкалі на пару - фото крок 7
Поставте в мультиварці режим "варіння на пару" . Готуйте хінкалі до готовності. Смачного!

Схожі рецепти