Хінгал по-азербайджанськи
(покроковий рецепт з фото)
Хінгал (хінкалі) сильно нагадують пельмені великого розміру. Основна відмінність - активне використання спецій, характерне для східних страв. Готуємо Хінгано по-азербайджанські в домашніх умовах.
Щоб приготувати Хінгано по-азербайджанські в домашніх умовах, потрібно окремо приготувати всі інгредієнти, після чого змішати їх разом.
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 200 грам
- Вода - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- М'ясо - 500 грам (яловичина, свинина, за смаком)
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - За смаком
Замішуємо тісто. У миску кидаємо яйце, збиваємо його, додаємо борошно, воду сіль і замішуємо до крутого тіста. Ділимо його на кілька шматків.
Розкачуємо тісто качалкою в млинець.
Тісто ріжемо на маленькі ромбики і формуємо з них пальцями метелика.
Цибуля обсмажити на олії до готовності.
Нарізане м'ясо смажимо на вершковому маслі протягом 10-15 хвилин. В процесі щедро додаємо спеції.
Тепер все змішуємо в одній тарілці і отримуємо Хінгано.