Рецепт Хінгал по-азербайджанськи фото

Хінгал по-азербайджанськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Хінкалі

Хінгал (хінкалі) сильно нагадують пельмені великого розміру. Основна відмінність - активне використання спецій, характерне для східних страв. Готуємо Хінгано по-азербайджанські в домашніх умовах.

Щоб приготувати Хінгано по-азербайджанські в домашніх умовах, потрібно окремо приготувати всі інгредієнти, після чого змішати їх разом.

  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 200 грам
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • М'ясо - 500 грам (яловичина, свинина, за смаком)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції - За смаком
хінгал по-азербайджанськи - фото крок 1
Замішуємо тісто. У миску кидаємо яйце, збиваємо його, додаємо борошно, воду сіль і замішуємо до крутого тіста. Ділимо його на кілька шматків.
хінгал по-азербайджанськи - фото крок 2
Розкачуємо тісто качалкою в млинець.
хінгал по-азербайджанськи - фото крок 3
Тісто ріжемо на маленькі ромбики і формуємо з них пальцями метелика.
хінгал по-азербайджанськи - фото крок 4
Цибуля обсмажити на олії до готовності.
хінгал по-азербайджанськи - фото крок 5
Нарізане м'ясо смажимо на вершковому маслі протягом 10-15 хвилин. В процесі щедро додаємо спеції.
хінгал по-азербайджанськи - фото крок 6
Тепер все змішуємо в одній тарілці і отримуємо Хінгано.

Схожі рецепти