Рецепт Кюку по-азербайджанськи фото

Кюку по-азербайджанськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Зелень, Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Гарячі страви, Омлет

Ароматний омлет з всілякої зелені - Кюку по-азербайджанськи. Приготувати таку страву можна як на сніданок, так на обід або вечерю зі звичайних курячих яєць без додавання молока і молочних продуктів.

Корисний і поживний омлет по-азербайджанські називається "кюкю" . Багато хто плутає його з яєчнею, але при її приготуванні, яйця не збивають з подрібненою зеленню, а вбивають їх прямо на сковороду! Кюкю виходить смачним і ароматним - ідеальним для сніданку.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Кріп - 0, 5 пучка
  • Шпинат - 1 пучок
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Зелена цибуля - 2 штуки (стебла)
  • Braai - 2-3 штук (стебла)
кюку по-азербайджанськи - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
кюку по-азербайджанськи - фото крок 2
Промийте зелень. Обсушити за допомогою паперового рушника і дрібно наріжте. Шпинат наріжте дрібними смужками.
кюку по-азербайджанськи - фото крок 3
Вбийте в ємність курячі яйця, найкраще використовувати яйця від домашньої птиці - в них яскраві жовтки. Приправити сіллю і poperčite.
кюку по-азербайджанськи - фото крок 4
Збийте все вміст ємності протягом 1-2 хвилин.
кюку по-азербайджанськи - фото крок 5
Прогрійте сковороду на плиті, включаючи максимальний нагрів. Влийте на неї рослинне масло і зменшіть нагрів до мінімального. Вилийте яєчну суміш із зеленню на сковороду, розрівняйте.
кюку по-азербайджанськи - фото крок 6
Накрийте ємність кришкою і млоїте близько 6-7 хвилин, поки омлет не стане щільним. Потім вимкніть нагрів.
кюку по-азербайджанськи - фото крок 7
Подайте кюкю по-азербайджанські до столу в гарячому вигляді, можна доповнити блюдо свіжою сметаною будь-якої жирності, майонезом, кетчупом або сацібелі.

Схожі рецепти