Бозбаш по-азербайджанськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви бажаєте зробити звичайний обід справжнім святом, то цей смачний супчик то, що вам треба, адже таке приголомшливе поєднання баранини, овочів і фруктів ви ніколи не забудете! !!
Рецепт приготування Бозбаш по-азербайджанські дуже і дуже древній і, як і у інших подібних супів з багатою історією, у цього супчика є безліч варіантів приготування. Ну а цей рецепт, мабуть, найцікавіший, принаймні, так здається мені і моїй родині, тому саме його ми і вибрали з усіх можливих варіантів. Готую я його не дуже часто, тільки для особливих урочистостей, хоча, як я вже говорила базбаш по-азербайджанскіуже вже сам по собі справжнє свято, принаймні, для шлунка. І якщо ви любите експериментувати на кухні, а так же вам до душі справжня ароматна і ситна кавказька кухня, то і цей приголомшливий супчик вам обов'язково сподобається, ну а я з задоволенням розповім вам, як зробити бозбаш по-азербайджанські швидко і смачно.
- Ребра баранячі - 1 кілограм
- Гайка - 2 склянки
- Картопля - 4 штуки
- Масло вершкове топлене - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки(1 - в бульйон, 1 - в пассеровку )
- Морква - 2 штуки(1 - в бульйон, 1 - в пассеровку )
- Томати у власному соку - 400 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Айва - 2 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Перець гострий - 1 штука
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Зерна коріандру розтерті - 1 Ст. Ложка
- Сік гранатовий - 100 грам
- Свіжа зелень - 70 грам(Braai, петрушка, базилік )
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком