Бозбаш в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне вірменське блюдо тепер і в мультиварці. Просто, смачно і ситно - з рецептом Бозбаш в мультиварці ви зможете готувати його легко і швидко прямо зараз. Дивимося рецепт!
Для приготування Бозбаш в мультиварці нам знадобиться середня курка. Попередньо ріжемо її на порційні шматки. Якщо немає курки, то просто використовуємо ніжки або чверті. Так як страва традиційно вірменське, то спецій теж не шкодуйте. Бозбаш виходить дуже наваристим, я навіть гарнір не роблю до нього.
- Курка - 1 штука
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 200 грам
Для початку на сковорідці обсмажуємо цибулю.
До цибулі додаємо томатну пасту і дрібно порізані помідори.
Тушкуємо хвилин 5, а потім перекладаємо в чашу мультиварки.
Шматки курки натріть сіллю і перцем, обсмажте трохи на сковороді.
Перекладаємо курки в мультиварку до цибулі, заливаємо холодною водою і ставимо режим "суп" з 30 хвилин.
Після сигналу додаємо картоплю і знову ставимо режим "суп" . Варимо до готовності картоплі.
Наш бозбаш в мультиварці готовий. Смачного!
Наш бозбаш в мультиварці готовий. Смачного!