Рецепт Бозбаш в горщику фото

Бозбаш в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо, Баранина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Супи, Гарячі страви

Бозбаш в горщику я недавно спробувала у своєї подруги. До неї приїжджали гості з Вірменії та приготували його на обід. Шалене смачно! Тим більше, що баранина - моє улюблене м'ясо. Спробуйте теж!

Бозбаш в горщику це дуже смачно! А готувати його дуже просто і швидко. Тільки треба не забути з вечора замочити горох. І години для 2 до обіду почати готувати бозбаш, бо баранину треба гасити довше, щоб потім танула в роті! Баранину ріжемо на шматки і відправляємо в горщик, туди ж замочений горох нут і всі овочі, які є в рецепті. Я ще додавала в горщик гострий перець, але трохи. Посолити за смаком. У кожен горщик покласти по столовій ложці топленого масла, буде смачніше, але якщо його немає, то можна і просто звичайне вершкове. Все це залити водою і в духовку години на півтора. Коли від запаху потечуть слинки, можна діставати. Бозбаш в горщику готовий! Зверху посипати зеленню. Смачного!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Картопля - 1 кілограм
  • Гайка (горох) - 200 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Морква - 200 грам
  • Перець - 200 грам
  • Топлене масло - 1 Ст. Ложка (в кожен горщик)
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Зелень - 1 частина (за смаком)
  • Помідори - 2-3 штук
бозбаш в горщику - фото крок 1
З вечора замочуємо горох нут
бозбаш в горщику - фото крок 2
Своїм та ріжемо на шматки баранину
бозбаш в горщику - фото крок 3
Sinkule цибулю
бозбаш в горщику - фото крок 4
Ріжемо на невеликі шматочки морква
бозбаш в горщику - фото крок 5
Півкільцями ріжемо перець
бозбаш в горщику - фото крок 6
Помідори подрібнюємо
бозбаш в горщику - фото крок 7
Картоплю ріжемо на довільні шматки
бозбаш в горщику - фото крок 8
Все кладемо в горщик, додаємо туди топлене масло, сіль, заливаємо водою і в духовку.

Схожі рецепти