Американський м'ясний хліб в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я приготую американський м'ясної хліб в горщику і покажу вам, як це робиться. Блюдо цікаве, хоча, коли готувала, не очікувала, що вийде так смачно. Рецепт здавався дивним.
Як приготувати американський м'ясної хліб, я вас прямо зараз покажу і розкажу у всіх подробицях. Готувати його легко і безтурботним. "хЛІБ" виходить ситним і дуже соковитим, Усе, як я люблю. Хоча, зізнаюся, коли вперше я почула назву блюда, була трохи шокована, т.К. Не могла зрозуміти, як хліб може бути м'ясним.
- Фарш домашній змішаний - 1 кілограм (у мене яловичина + свинина)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Цукор коричневий - 0, 5 чайних ложки
Для приготування американського хліба ми візьмемо змішаний фарш. Його можна приготувати вдома або купити в м'ясній крамниці. Фарш повинен складатися зі свинини і яловичини (в однакових пропорціях).
До фаршу додайте нарізану цибулю, 1 курине яйце, 0, 5 склянки води. Додайте сіль і чорний мелений перець. Я додала ще меленого коріандру. Вимішайте фарш до однорідності.
Зазвичай м'ясний хліб запікають в прямокутних формах. Але вони не завжди є у господинь. Такий м'ясний хліб можна запекти в горщику або ось в такий керамічної каструлі.
Змішайте 3 ст. Ложки кетчупу, 1 немає. Ложку винного оцту, 1 немає. Ложку коричневого сахара. Масу добре розмішайте, щоб цукор розчинився. Викладіть отриману суміш зверху на м'ясо. Розрівняйте.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Встановіть в неї горщик. Запікайте 1 час. Дам одну пораду: під горщик підставте миску або невелике деко. При запіканні може витікати м'ясний сік. Щоб не довелося потім мити всю духовку, краще заздалегідь підставити ємність під горщик.
Злегка остиглий американський м'ясної хліб прикрасьте рубаним кропом. Подайте його до столу.
Злегка остиглий американський м'ясної хліб прикрасьте рубаним кропом. Подайте його до столу.
Блюдо дуже смачне. Солодкість кетчупу надає страві пікантності і робить м'ясо соковитим і смачним.