Рецепт Алябський шашлик по-азербайджанськи фото

Алябський шашлик по-азербайджанськи
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Кебаб

Поспішайте приготувати чудову м'ясну закуску в кращих східних традиціях! Дивимося прямо зараз рецепт приготування люля-кебаб по-азербайджанські!

Кебаб - не тільки азербайджанське блюдо, різні його рецепти можна знайти в кухнях Середньої Азії. І у нас воно прижилося. Для приготування люля-кебаб по-азербайджанські традиційно використовують баранину - м'ясо не жирне, але набагато корисніше свинини або яловичини. Багатьох відлякує її специфічний запах. Але не переживайте - просто вимийте м'ясо як слід, а під час приготування на мангалі воно придбає характерний запах вугілля і багаття. Дивимося рецепт.

  • Баранина - 800 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Braai - 100 грам
  • Курдючний жир - За смаком
  • Спеції - За смаком
алябський шашлик по-азербайджанськи - фото крок 1
Можете купити вирізку, я в цей раз обрізала м'ясо з кістки, вибрала і чисте, і з салом.
алябський шашлик по-азербайджанськи - фото крок 2
Ріжемо цибулю і сало.
алябський шашлик по-азербайджанськи - фото крок 3
Пропускаємо все через м'ясорубку, можна кілька разів.
алябський шашлик по-азербайджанськи - фото крок 4
Рубаємо кінзу і додаємо в фарш.
алябський шашлик по-азербайджанськи - фото крок 5
Гарненько замішуємо, яйце ми не беремо, тому постарайтеся фарш змушують до однорідності, щоб не розвалювався.
алябський шашлик по-азербайджанськи - фото крок 6
Лепім шашлик, а потім в морозилку хвилин на 15-20.
алябський шашлик по-азербайджанськи - фото крок 7
Потім, розвівши вогонь, викладаємо і закріплюємо їх на решітці.
алябський шашлик по-азербайджанськи - фото крок 8
Готуємо хвилин 30-40, перевертаючи. Стежимо, щоб не підгоріло.
Готові люля-кебаб по-азербайджанські можна подати з лавашем. Смачного!

Схожі рецепти