Рецепт Даргінського гінкал фото

Даргінського гінкал
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару, Хінкалі

Яскравий представник східної кухні - блюдо даргін гінкал. "трояндочки" з пісного тіста на пару, обов'язково подаються з м'ясом, картоплею і наваристим бульйоном. Спробуйте цей ситний рецепт!

Даргинську хинкал - дуже ситне і смачне блюдо, яке можна сміливо поставити на святковий стіл, або просто приготувати на вечерю. Для хінкалі дуже важливо приготувати правильно тісто, воно повинно вийти тонке і м'яке. Для цього потрібно дотримуватися правильні пропорції борошна і дріжджів. Само по собі блюдо дуже просте, але в поєднанні з соусами і добавками, виходить дуже смачне і цікаве.

  • Борошно - 400 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 5 грам
  • Яловичина - 300 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 1 Ст. Ложка
даргінського гінкал - фото крок 1
Борошно просійте, додайте сіль, дріжджі і воду. Замісити круте тісто. Наройте рушником і дайте йому постояти.
даргінського гінкал - фото крок 2
Яловичину залийте водою і поставте варитися години на два. Коли закипить, зніміть піну і зменшіть вогонь на мінімум. У нас повинен вийти наваристий і прозорий бульйон.
даргінського гінкал - фото крок 3
Kartoshku чистий. Відваріть до готовності.
даргінського гінкал - фото крок 4
Коли тісто підійде, розкачайте його тонким шаром.
даргінського гінкал - фото крок 5
Змастіть рослинним маслом і скрутіть в рулетик.
даргінського гінкал - фото крок 6
Розріжте рулет на шматочки товщиною приблизно 5-6 см. Повинні вийти трояндочки. Складіть їх в пароварку і відваріть 30 хвилин.
даргінського гінкал - фото крок 7
Коли м'ясо і картопля зваряться, викладіть їх на велике блюдо. Додайте до них хинкал, посипте рубаною зеленню, маслом і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти