Даргінського гінкал
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий представник східної кухні - блюдо даргін гінкал. "трояндочки" з пісного тіста на пару, обов'язково подаються з м'ясом, картоплею і наваристим бульйоном. Спробуйте цей ситний рецепт!
Даргинську хинкал - дуже ситне і смачне блюдо, яке можна сміливо поставити на святковий стіл, або просто приготувати на вечерю. Для хінкалі дуже важливо приготувати правильно тісто, воно повинно вийти тонке і м'яке. Для цього потрібно дотримуватися правильні пропорції борошна і дріжджів. Само по собі блюдо дуже просте, але в поєднанні з соусами і добавками, виходить дуже смачне і цікаве.
- Борошно - 400 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 5 грам
- Яловичина - 300 грам
- Картопля - 300 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Зелень - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 Ст. Ложка

Борошно просійте, додайте сіль, дріжджі і воду. Замісити круте тісто. Наройте рушником і дайте йому постояти.

Яловичину залийте водою і поставте варитися години на два. Коли закипить, зніміть піну і зменшіть вогонь на мінімум. У нас повинен вийти наваристий і прозорий бульйон.

Kartoshku чистий. Відваріть до готовності.

Коли тісто підійде, розкачайте його тонким шаром.

Змастіть рослинним маслом і скрутіть в рулетик.

Розріжте рулет на шматочки товщиною приблизно 5-6 см. Повинні вийти трояндочки. Складіть їх в пароварку і відваріть 30 хвилин.

Коли м'ясо і картопля зваряться, викладіть їх на велике блюдо. Додайте до них хинкал, посипте рубаною зеленню, маслом і подавайте до столу. Смачного!