Хінгано грузинський
(покроковий рецепт з фото)
Хінгал (хінкалі) - одне з найсмачніших страв, які може запропонувати кавказька кухня. Щоб і ви оцінили всю красу цього блюда, пропоную вам рецепт приготування Хінгано грузинського.
Рецепт приготування Хінгано грузинського найскладніший. Спочатку потрібно баранину перетворити фарш і додати в неї інші інгредієнти начинки, потім готуємо крутий тісто і, нарешті, загортаємо начинку в тісто. Варка хингала - найпростіший етап, не складніше варіння пельменів.
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Вода - 1/3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Баранина - 150 грам
- Бульйон - 20 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кріп - За смаком
- Braai - За смаком
- Петрушка - За смаком
Моєму баранину в холодній воді. Нарізаємо дрібними шматками і пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею. У баранину додаємо спеції, сіль.
Готуємо тісто. Змішуємо воду і молоко. Замісити круте тісто з яйця і борошна, додавши в неї суміш. Коли тісто буде готове, залишаємо його на 20 хвилин. Після це розриваємо на невеликі кружечки, які розгортаємо качалкою.
У баранінку додаємо бульйон і зелень, перемішуємо все і викладаємо на чинку в центр млинця з тіста.
Загортаємо начинку.
У вас повинні вийти ось такі мега-пельмені.
Далі все просто. Можна або прибрати хінкалі в морозилку про запас, або тут же зварити за 15-20 хвилин в каструлі з водою.