Рецепт Хінгано грузинський фото

Хінгано грузинський
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Хінкалі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хінгал (хінкалі) - одне з найсмачніших страв, які може запропонувати кавказька кухня. Щоб і ви оцінили всю красу цього блюда, пропоную вам рецепт приготування Хінгано грузинського.

Опис приготування:

Рецепт приготування Хінгано грузинського найскладніший. Спочатку потрібно баранину перетворити фарш і додати в неї інші інгредієнти начинки, потім готуємо крутий тісто і, нарешті, загортаємо начинку в тісто. Варка хингала - найпростіший етап, не складніше варіння пельменів.

  • Борошно - 2 склянки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1/3 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Баранина - 150 грам
  • Бульйон - 20 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Braai - За смаком
  • Петрушка - За смаком
хінгано грузинський - фото крок 1
Моєму баранину в холодній воді. Нарізаємо дрібними шматками і пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею. У баранину додаємо спеції, сіль.
хінгано грузинський - фото крок 2
Готуємо тісто. Змішуємо воду і молоко. Замісити круте тісто з яйця і борошна, додавши в неї суміш. Коли тісто буде готове, залишаємо його на 20 хвилин. Після це розриваємо на невеликі кружечки, які розгортаємо качалкою.
хінгано грузинський - фото крок 3
У баранінку додаємо бульйон і зелень, перемішуємо все і викладаємо на чинку в центр млинця з тіста.
хінгано грузинський - фото крок 4
Загортаємо начинку.
хінгано грузинський - фото крок 5
У вас повинні вийти ось такі мега-пельмені.
хінгано грузинський - фото крок 6
Далі все просто. Можна або прибрати хінкалі в морозилку про запас, або тут же зварити за 15-20 хвилин в каструлі з водою.

Схожі рецепти