Домашній пиріг з м'ясом качки
(покроковий рецепт з фото)
Запах домашньої випічки завжди додає будинку особливий затишок. Все тому, що ми печемо пироги тільки з хорошим настроєм і любов'ю, тісто виходить повітряним і легким. Сьогодні у нас пиріг з м'ясом качки.
У випічці з дріжджового тіста немає нічого складного, і я вам це доведу! Уважно прочитайте рецепт, як приготувати домашній пиріг з м'ясом качки, і посміхніться. У вас гарний настрій, у вас все вийде! Незважаючи на те, що до складу тесту не входять яйця, пиріг виходить ситним, смачним і з повітряним м'якушкою. Готуйте з задоволенням і любов'ю!
- Борошно - 300 грам
- Молоко - 200 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі - 1 Чайна ложка (швидкорозчинні)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Грудка - 1 штука (качина)
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Жовток - 1 штука (для змащення)
Підготуйте продукти для тіста. Борошно просійте, з'єднайте з усіма сухими інгредієнтами.
Влийте тепле молоко, оливкова олія, замісіть м'яке тісто. Вимішуйте не менше 10 хвилин. Помістіть тісто в глибоку миску, змащену маслом, закрийте харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 50 хвилин для підходу.
Для начинки качину грудку промийте та висушіть паперовими рушниками. Цибулю очистіть. Мал промийте до прозорої води і поставте відварюватися до стан al dente.
Качину грудку наріжте соломкою разом з шкіркою і обсмажте на розжареній олії до рум'яної скоринки.
Додайте нарізану цибулю, готуйте протягом 2 хвилин.
Додайте рис, перемішайте і прогрійте пару хвилин. Якщо використовуєте грудку без шкірки, то додайте на даному етапі вершкове масло (50 г).
Тісто збільшилася в два рази.
Розділити тісто на дві частини. Кожну розкачати в тонкий прямокутний пласт. Розподіліть один по дну форми для запікання, формуючи невисокі бортики. Викладіть начинку.
Накрийте начинку другим шаром тіста, загорніть краю, з обрізків виріжте прикраси. Прикрийте форму х / б рушником і поставте в тепле місце на 15 хвилин для підходу.
Змастіть верх пирога сумішшю жовтка і води (1 ст. Л.) і поставте запікати в розігріту до 180 ° С духовку на 40-45 хвилин до рум'яної скоринки. Орієнтуйтеся по своїй духовці.
Пиріг остудіть спочатку трохи в формі, а потім під х / б рушником на решітці.
Смачного!