Рецепт Аджика з кабачків з яблуками на зиму фото

Аджика з кабачків з яблуками на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Заготовки, Аджика

Таку аджику з кабачків з яблуками на зиму в домашніх умовах я б рекомендувала приготувати тим, кому звичний смак аджики вже приївся або ж здається занадто різким. Така аджика дуже ніжна!

Впевнена, такий простий рецепт аджики з кабачків з яблуками на зиму вам сподобається. Якраз для тих, хто любить не сильно пекучу аджику. Тут перцю не так багато, але зате відчувається в готовій страві і смак кабачків, і легкі кислі нотки яблук. Словом, дуже мені ця закуска полюбилася, і я вам зараз теж розповім, як зробити аджику з кабачків з яблуками на зиму!

  • Кабачки - 2.5 кілограма
  • Перець солодкий - 0.5 кілограма
  • Яблука - 0.5 кілограма
  • Морква - 0.5 кілограма
  • Часник - 100 грам
  • Перець гострий - 200 грам
  • Сіль - 50 грам
  • Цукор - 70 грам
  • Масло рослинне - 250 мілілітрів
  • Оцет - 100 мілілітрів
  • Зелень - За смаком
аджика з кабачків з яблуками на зиму - фото крок 1
1. Кабачки, перець солодкий, перець гіркий, яблука та моркву пропускаємо через блендер або м'ясорубку. Змішаємо до однорідності. Банки, до речі, заздалегідь простерилизуйте.
аджика з кабачків з яблуками на зиму - фото крок 2
2. Овочеву суміш на середньому вогні доводимо до кипіння, і варимо ще годину, постійно помішуючи. Потім додамо зелень і часник, варимо ще 10 хвилин.
аджика з кабачків з яблуками на зиму - фото крок 3
3. Через 10-15 хвилин додамо сіль, цукор, оцет, перемішаємо, ще раз доводимо до кипіння. Наповнюємо наші підготовлені банки гарячої аджикою, закриваємо стерильними кришками.
аджика з кабачків з яблуками на зиму - фото крок 4
4. Готово! Зберігаємо в перевернутому стані в ковдрі до повного охолодження, а потім - в погребі чи холодильнику. Хай щастить!

Схожі рецепти