Рецепт Яблука в клярі по-китайськи фото

Яблука в клярі по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Любіть оригінальні десерти? Пропоную на замітку рецепт приготування яблук в клярі по-китайськи в апетитною карамелі. Особливу пікантність блюду надає кунжут.

Опис приготування:

Це неймовірно оригінальний десерт, який припаде до смаку і дорослим, і дітям. Ніжні всередині яблука в клярі по-китайськи в домашніх умовах виходять неймовірно апетитними і з хрусткою скоринкою.

  • Борошно - 200 грам
  • Яблука - 2 штуки
  • Кунжутну олію - 2-3 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 150 грам
  • Рослинна олія - 350 мілілітрів
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 2-3 Ст. Ложок
яблука в клярі по-китайськи - фото крок 1
1. Почнемо рецепт приготування яблук в клярі по-китайськи з тіста. У невелику мисочку просіяти борошно, вбити яйце і влити воду.
яблука в клярі по-китайськи - фото крок 2
2. Як випливає все перемішати, щоб не утворилося грудочок.
яблука в клярі по-китайськи - фото крок 3
3. Вимити і очистити від шкірки яблука. Нарізати їх невеликими шматочками, видаливши серцевину. При бажанні можна яблука в клярі по-китайськи в домашніх умовах нарізати кільцями, акуратно вирізавши серединку, буде дуже красиво. Викласти яблука в невелику мисочку і присипати невеликою кількістю борошна.
яблука в клярі по-китайськи - фото крок 4
4. Надіслати розігріватися масло, а тим часом викласти яблука в борошні в кляр. Як випливає все перемішати, щоб кляр добре покрив кожен шматочок.
яблука в клярі по-китайськи - фото крок 5
5. Коли масло буде добре розпеченим, викладати на сковороду яблука. Смажити до утворення рум'яної скоринки з двох сторін.
яблука в клярі по-китайськи - фото крок 6
6. Якщо говорити про те, як зробити яблука в клярі по-китайськи, то неможливо обійтися без карамелі. Для її приготування в невеликий сотейник відправити кунжутне масло і розігріти трохи. Потім всипати цукор.
яблука в клярі по-китайськи - фото крок 7
7. Постійно помішуючи дерев'яною лопаткою довести цукор до стану карамелі.
яблука в клярі по-китайськи - фото крок 8
8. У вже рідку карамель додати кунжут, швидко перемішати і можна поливати готової карамеллю яблука.

Схожі рецепти