Кальмар в клярі по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Кальмар в клярі по-китайськи - дуже смачна штука, подавати яку можна і як закуску до напоїв (з пивом - просто шик), і як елемент основного гарячого блюда. Розповідаю, як приготувати.
Кальмар в клярі по-китайськи - відмінна закуска для пивної вечірки. Щоб кальмари вийшли м'якими, ніжними і взагалі - вийшли! - потрібно перед початком маринування на 2 хвилини занурити їх в окріп і відразу злити воду.
Готуються кальмари швидко, потрібно уважно стежити, щоб вони не стали гуязиками. Якщо ви як кулінар відчуєте цей смачний продукт і не будете перетворювати його в гуму, вам забезпечені захоплені похвали друзів на вашому застілля. Тому що кальмари в клярі по-китайськи - це дуже смачно. При обсмажуванні є теж невеликий рецепт - кляр повинен бути холодним, а масло для обсмажування максимально розпеченим. Подати кальмар в клярі по-китайськи потрібно обов'язково з різними соусами. Успіхів і приємного апетиту!
- Кальмар - 500 грам
- Крохмаль - 13 склянок
- Борошно - 13 склянок
- Сіль - За смаком
- Перець червоний гострий - За смаком
- Соєвий соус - 30 мілілітрів (за смаком)
- Розпушувач тіста - 12 чайних ложок
- Вода газована - 1 Склянка
- Масло для смаження - 1 Склянка