Рецепт Свинина в клярі по-китайськи фото

Свинина в клярі по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в клярі

Дуже святкове і незвичайне блюдо! Свинина обсмажується в клярі, виходить хрусткою і соковитою. До столу подається з кисло-солодким соусом і гарніром, наприклад, рисом. Рекомендую приготувати!

Приготуємо свинину в клярі по-китайськи в домашніх умовах. Свинину & ​​quot; купаємо" в клярі з яйця, змішаного з пивом і борошном. Обсмажуємо м'ясо на сковороді до красивого рум'яного кольору, прибираємо зайвий жир за допомогою паперового рушника. Блюдо подається на стіл з соусом і рисовим гарніром. Хай щастить!

  • Свинина - 1 кілограм (філе)
  • Яйце - 1 штука
  • Пиво - 1/2 склянки
  • Борошно - 3/4 склянки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Соус кисло-солодкий - За смаком
свинина в клярі по-китайськи - фото крок 1
Яйце змішайте з пивом, додайте сіль і перець.
свинина в клярі по-китайськи - фото крок 2
Поступово додаємо борошно, ретельно перемішуючи віночком.
свинина в клярі по-китайськи - фото крок 3
М'ясо нарізаємо однаковими, невеликого розміру кубиками.
свинина в клярі по-китайськи - фото крок 4
Перекладаємо м'ясо в кляр, ретельно перемішуємо.
свинина в клярі по-китайськи - фото крок 5
Розігріваємо в глибокій сковороді олію, ложкою викладаємо м'ясо.
свинина в клярі по-китайськи - фото крок 6
Обсмажуємо до красивого золотистого кольору, з двох боків.
свинина в клярі по-китайськи - фото крок 7
Готове м'ясо кладемо на паперовий рушник, даючи вбратися жиру.
свинина в клярі по-китайськи - фото крок 8
Поливаємо м'ясо кисло-солодким соусом. На гарнір варимо рис. Смачного!

Схожі рецепти