Рецепт М'ясо в клярі по-китайськи фото

М'ясо в клярі по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Тісто, М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любіть східну кухню? Якщо ваша відповідь позитивний, тоді візьміть на замітку дивно простий рецепт м'яса в клярі по-китайськи з неймовірно апетитним і пікантним соусом.

М'ясо в клярі по-китайськи в домашніх умовах може бути подано не тільки з традиційним рисом, але і іншим гарніром за смаком. Також воно може стати ситної і оригінальною закускою, соус до якої буде подано окремо.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Пиво - 100 мілілітрів
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Цукор - 450 грам
  • Вода - 315 мілілітрів
  • Кетчуп - 150 грам
  • Ананасовий сік - 100 мілілітрів
  • Винний оцет - 1 За смаком
  • Кукурудзяний крохмаль - 1-2 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
м'ясо в клярі по-китайськи - фото крок 1
1. Насамперед необхідно вимити і добре обсушити паперовим рушником свинину. Нарізати невеликими, однаковими за розміром, шматочками.
м'ясо в клярі по-китайськи - фото крок 2
2. Тепер можна приступити до приготування клярі. У невелику мисочку відправити яйце з дрібкою солі і перцю, збити трохи і додати пиво.
м'ясо в клярі по-китайськи - фото крок 3
3. У кілька етапів ввести муку, постійно збиваючи тісто, щоб не було грудочок. Коли кляр буде необхідної консистенції, його потрібно залишити на 10-15 хвилин.
м'ясо в клярі по-китайськи - фото крок 4
4. Невеликими порціями відправляти м'ясо в кляр і огортати з усіх боків.
м'ясо в клярі по-китайськи - фото крок 5
5. У розігріте на сковороді масло викладати шматочки свинини і смажити на середньому вогні.
м'ясо в клярі по-китайськи - фото крок 6
6. Акуратно перевернути, щоб утворилася апетитна скоринка з усіх боків.
м'ясо в клярі по-китайськи - фото крок 7
7. Щоб м'ясо в клярі по-китайськи в домашніх умовах не було занадто жирним, після обсмажування його потрібно викласти на паперовий рушник і промокнути залишки масла.
м'ясо в клярі по-китайськи - фото крок 8
8. Тепер можна зайнятися соусом. Цукор з'єднати з водою.
м'ясо в клярі по-китайськи - фото крок 9
9. Поставити на вогонь і, постійно помішуючи, повністю розчинити цукор. Потім додати кетчуп.
м'ясо в клярі по-китайськи - фото крок 10
10. Влити ананасовий сік і довести до кипіння. У невеликій кількості води розчинити крохмаль і додати в соус. Ретельно перемішати, уварити трохи.
м'ясо в клярі по-китайськи - фото крок 11
11. Залишилося додати оцет за смаком і зняти соус з вогню. При бажанні доповнити в рецепт приготування м'яса в клярі по-китайськи можна використовувати також овочі або улюблені спеції.

Схожі рецепти