Рецепт Яблука в клярі фото

Яблука в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Страви в клярі
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 20 хв.

Яблука в клярі - смачний і пишний десерт з начинкою, або, якщо хочете, з сюрпризом (залиште кісточку! ). Готується за 20 хвилин, виглядає надзвичайно. Смачно їх є і гарячими, і холодними.

Опис приготування:

Яблука в клярі нагадують англійські пончики. Особливо якщо вибрати серцевину і нарізати їх кружальцями. Можна різати і часточками, просто часточки довше запікати (вони в два рази менше! ). Горілка або інший алкоголь (горілку можна замінити на ром або коньяк) в цьому простому рецепті приготування яблук в клярі використовується для того, щоб в тісто не вбирався жир.

Отже, приступаємо!

1. Вершкове масло розтопіть. Додайте до нього цукор, сіль, лимонну цедру. Все перемішайте віночком, остудіть, потім вбийте яйце і ще раз перемішайте.

2. Додайте сметану (можна її, до речі, на вершки замінити), горілку і борошно. Постійно заважайте. Консистенція тіста повинна бути такою, як ви готуєте на млинці, тобто. Досить рідкої.

3. Яблука промийте і просушіть. Очистіть від шкірки і виберіть серцевину (для цього зручно використовувати спеціальні прилади). Можете нарізати кружечками (товщина - 1 см) або часточками.

4. У чавунці або фритюрниці розжарити масло. Умочіть яблука в кляр, дайте трохи стекти і відправляйте в розпечене масло. Обсмажте з двох сторін і викладіть на паперову серветку, щоб скло зайве масло.

5. Готові яблука в клярі присипте цукровою пудрою і подавайте до столу.

Смачного!

  • Яблука - 3-4 штук
  • Борошно - 60 грам
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Цукор - 25 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Лимон - 1 штука (нам потрібна цедра.)
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Горілка (коньяк, ром) - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 0, 5-1 склянки
Яблука в клярі нагадують англійські пончики. Особливо якщо вибрати серцевину і нарізати їх кружальцями. Можна різати і часточками, просто часточки довше запікати (вони в два рази менше! ). Горілка або інший алкоголь (горілку можна замінити на ром або коньяк) в цьому простому рецепті приготування яблук в клярі використовується для того, щоб в тісто не вбирався жир.

Отже, приступаємо!

1. Вершкове масло розтопіть. Додайте до нього цукор, сіль, лимонну цедру. Все перемішайте віночком, остудіть, потім вбийте яйце і ще раз перемішайте.

2. Додайте сметану (можна її, до речі, на вершки замінити), горілку і борошно. Постійно заважайте. Консистенція тіста повинна бути такою, як ви готуєте на млинці, тобто. Досить рідкої.

3. Яблука промийте і просушіть. Очистіть від шкірки і виберіть серцевину (для цього зручно використовувати спеціальні прилади). Можете нарізати кружечками (товщина - 1 см) або часточками.

4. У чавунці або фритюрниці розжарити масло. Умочіть яблука в кляр, дайте трохи стекти і відправляйте в розпечене масло. Обсмажте з двох сторін і викладіть на паперову серветку, щоб скло зайве масло.

5. Готові яблука в клярі присипте цукровою пудрою і подавайте до столу.

Смачного!

Схожі рецепти