Яблука в клярі з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий десерт, який варто приготувати до новорічного столу. Особливо якщо на святі будуть присутні діти. Вони гідно оцінять ваші зусилля.
Чудове ласощі - яблука в клярі з корицею, готується дуже просто. Яблука очистіть, видаліть серцевину і наріжте кружальцями. Посипте сумішшю цукру з корицею, полийте ромом і відставте на півгодини. Змішайте яєчні жовтки з борошном, розпушувачем, рослинним маслом, дрібкою солі, пивом і збитими білками, добре розмішайте. Підоспілі яблука занурюйте в кляр і обсмажуйте у фритюрі до рум'яної скоринки. Готові яблука посипте цукровою пудрою і корицею. Смачного!
- Цукровий пісок - 75 грам
- Борошно - 125 грам
- Пиво - 100 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Яблука - 4 штуки
- Ром - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для фритюру)

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Очистіть яблука, видаліть серцевину і поріжте гуртками. Посипте сумішшю цукру з корицею, полийте ромом і дайте постояти хвилин 30.

Відокремте білок від жовтка і добре збийте.

А жовтки змішайте з борошном, розпушувачем, рослинним маслом, дрібкою солі і пивом.

Потім додайте збитий білок і розмішайте.

Занурюйте шматочки яблука в кляр і обсмажуйте у фритюрі до рум'яної скоринки. Готові яблука посипте цукровою пудрою і корицею.