Рецепт Яблука в клярі з корицею фото

Яблука в клярі з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Страви в клярі
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудовий десерт, який варто приготувати до новорічного столу. Особливо якщо на святі будуть присутні діти. Вони гідно оцінять ваші зусилля.

Опис приготування:

Чудове ласощі - яблука в клярі з корицею, готується дуже просто. Яблука очистіть, видаліть серцевину і наріжте кружальцями. Посипте сумішшю цукру з корицею, полийте ромом і відставте на півгодини. Змішайте яєчні жовтки з борошном, розпушувачем, рослинним маслом, дрібкою солі, пивом і збитими білками, добре розмішайте. Підоспілі яблука занурюйте в кляр і обсмажуйте у фритюрі до рум'яної скоринки. Готові яблука посипте цукровою пудрою і корицею. Смачного!

  • Цукровий пісок - 75 грам
  • Борошно - 125 грам
  • Пиво - 100 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Яблука - 4 штуки
  • Ром - 2 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для фритюру)
яблука в клярі з корицею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
яблука в клярі з корицею - фото крок 2
Очистіть яблука, видаліть серцевину і поріжте гуртками. Посипте сумішшю цукру з корицею, полийте ромом і дайте постояти хвилин 30.
яблука в клярі з корицею - фото крок 3
Відокремте білок від жовтка і добре збийте.
яблука в клярі з корицею - фото крок 4
А жовтки змішайте з борошном, розпушувачем, рослинним маслом, дрібкою солі і пивом.
яблука в клярі з корицею - фото крок 5
Потім додайте збитий білок і розмішайте.
яблука в клярі з корицею - фото крок 6
Занурюйте шматочки яблука в кляр і обсмажуйте у фритюрі до рум'яної скоринки. Готові яблука посипте цукровою пудрою і корицею.

Схожі рецепти