Яблука з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Одне з класичних кулінарних поєднань - яблука з корицею. Розповідаю, як приготувати десерт, використовує цю всім з дитинства відому комбінацію яблук і кориці.
Сьогодні я розповім, як зробити яблука з корицею. Зрозуміло, існує безліч варіантів приготування цього делікатесу. Мій улюблений варіант - це приготування яблук з корицею в каструльці, з невеликою кількістю цукру, на вершковому маслі. Яблука виходять м'які, цукор вбиває їх кислотність, а кориця надає непередаваний аромат. Рекомендую!
- Яблука - 4 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Коричневий цукор - 50 грам
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки

Моєму яблука, вирізаємо серцевини, нарізаємо на дольки.

У каструльці розтопити вершкове масло.

У вершкове масло додаємо коричневий цукор. Розтоплюємо і його.

Коли цукор розтопиться, в вийшла карамель додаємо яблука.

Додати корицю.

Додати цукор.

Готувати на середньому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.

Знімаємо з вогню і залишаємо на 5 хвилин, щоб охололо.

Яблука з корицею готові. Смачного!