Рецепт Яблука з корицею фото

Яблука з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука , Спеції , Прянощі , Приправи
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Одне з класичних кулінарних поєднань - яблука з корицею. Розповідаю, як приготувати десерт, використовує цю всім з дитинства відому комбінацію яблук і кориці.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім, як зробити яблука з корицею. Зрозуміло, існує безліч варіантів приготування цього делікатесу. Мій улюблений варіант - це приготування яблук з корицею в каструльці, з невеликою кількістю цукру, на вершковому маслі. Яблука виходять м'які, цукор вбиває їх кислотність, а кориця надає непередаваний аромат. Рекомендую!

  • Яблука - 4 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Коричневий цукор - 50 грам
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
яблука з корицею - фото крок 1
Моєму яблука, вирізаємо серцевини, нарізаємо на дольки.
яблука з корицею - фото крок 2
У каструльці розтопити вершкове масло.
яблука з корицею - фото крок 3
У вершкове масло додаємо коричневий цукор. Розтоплюємо і його.
яблука з корицею - фото крок 4
Коли цукор розтопиться, в вийшла карамель додаємо яблука.
яблука з корицею - фото крок 5
Додати корицю.
яблука з корицею - фото крок 6
Додати цукор.
яблука з корицею - фото крок 7
Готувати на середньому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.
яблука з корицею - фото крок 8
Знімаємо з вогню і залишаємо на 5 хвилин, щоб охололо.
яблука з корицею - фото крок 9
Яблука з корицею готові. Смачного!

Схожі рецепти