Рецепт Яблука з корицею, медом і арахісом фото

Яблука з корицею, медом і арахісом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Яблука , Горіхи , Мед
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Немає нічого складного в тому, як приготувати яблука з корицею, медом і арахісом. Це смачний і корисний десерт для маленьких діток або годуючих матерів. Обов'язково приготуйте ці ласощі!

Опис приготування:

Якщо у вас кислі яблука, можете додати трохи більше цукру або меду. Мені більше подобається запікати червоні яблука, хоча насправді підійдуть абсолютно будь-які. Горіхи використовуйте на свій смак: волоські, арахіс, мигдаль.

  • Яблука - 1 кілограм
  • Мед - 3-4 Ст. Ложок
  • Горіхи - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 1 штука
яблука з корицею, медом і арахісом - фото крок 1
1. Яблука розрізати на половинки, очистіть від серцевини і наріжте тонкими скибочками.
яблука з корицею, медом і арахісом - фото крок 2
2. Видавіть сік з половини лимона і збризніть їм яблука.
яблука з корицею, медом і арахісом - фото крок 3
3. У мед додайте розтоплене вершкове масло і перемішайте їх до однорідного стану. Вилийте суміш у яблука, перемішайте.
яблука з корицею, медом і арахісом - фото крок 4
4. Змішайте горіхи з цукром і корицею.
яблука з корицею, медом і арахісом - фото крок 5
5. Перекладіть яблука в форму для випічки, засипте горіховою сумішшю. Випікайте при температурі 200 градусів 15-20 хвилин, поки яблука не стануть м'якими.
яблука з корицею, медом і арахісом - фото крок 6
6. Корисний десерт готовий!

Схожі рецепти