Яблука з корицею, медом і арахісом
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого складного в тому, як приготувати яблука з корицею, медом і арахісом. Це смачний і корисний десерт для маленьких діток або годуючих матерів. Обов'язково приготуйте ці ласощі!
Якщо у вас кислі яблука, можете додати трохи більше цукру або меду. Мені більше подобається запікати червоні яблука, хоча насправді підійдуть абсолютно будь-які. Горіхи використовуйте на свій смак: волоські, арахіс, мигдаль.
- Яблука - 1 кілограм
- Мед - 3-4 Ст. Ложок
- Горіхи - 1/4 склянки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 штука
1. Яблука розрізати на половинки, очистіть від серцевини і наріжте тонкими скибочками.
2. Видавіть сік з половини лимона і збризніть їм яблука.
3. У мед додайте розтоплене вершкове масло і перемішайте їх до однорідного стану. Вилийте суміш у яблука, перемішайте.
4. Змішайте горіхи з цукром і корицею.
5. Перекладіть яблука в форму для випічки, засипте горіховою сумішшю. Випікайте при температурі 200 градусів 15-20 хвилин, поки яблука не стануть м'якими.
6. Корисний десерт готовий!