Печені яблука з медом
(покроковий рецепт з фото)
Покроковий рецепт приготування печених яблук з медом допоможе вам спорудити легкий, корисний і дуже смачний десерт практично з нічого!
Як вид, всі інгредієнти дуже доступні і є практично на кожній кухні. Більш того - в принципі, можна обійтися навіть без волоських горіхів і родзинок, вийде все одно чудово! І все таки, хоча поєднання яблук, меду і кориці саме по собі здатне звести з розуму, з горіхами і родзинками десерт вийде не тільки смачніше - він стане більш ситним і корисним. Справжній вітамінний мікс!
Сподіваюся, простий рецепт печених яблук з медом допоможе вам цілий рік залишатися бадьорими і здоровими!
- Яблука кисло-солодкі - 6 штук
- Ізюм - 3 Ст. Ложки (з "гіркою" )
- Грецькі горіхи - 12-15 штук
- Мед - 6 Ст. Ложок
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
Підготуємо яблука - вимиємо їх і обсушити паперовими серветками (або чистим кухонним рушником).
Акуратно виріжемо серцевину яблук з боку плодоніжки, так, щоб не проткнути їх наскрізь.
Подрібнимо волоські горіхи.
А потім змішаємо їх з родзинками і корицею.
Встановимо яблука у жароміцних форму, наповнимо кожне сумішшю, зверху вилити по столовій ложці меду.
Запечемо яблука в розігрітій до 180С духовці 20 хвилин - поки кухню не наповнить карколомний аромат!
Готові яблука 9еслі шкірка почала тріскатися - значить можна сміливо виймати з духовки) викладемо на порційні тарілки і негайно подамо на стіл.
Смачного! :)
Готові яблука 9еслі шкірка почала тріскатися - значить можна сміливо виймати з духовки) викладемо на порційні тарілки і негайно подамо на стіл.
Смачного! :)