Печені яблука з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Низькокалорійний, апетитний, корисний і дуже смачний десерт для дітей і дорослих. Пропоную вам дуже простий варіант, як приготувати печені яблука з сиром, медом і родзинками.
Приготувати печені яблука з сиром в домашніх умовах може навіть новачок на кухні. Це відмінний варіант десерту до чаю або корисного сніданку, наприклад. У начинку можна додати також будь-які цукати, варення або ягоди.
- Яблуко - 2 штуки
- Сир - 120 грам
- Мед - 1-2 чайних ложок
- Ізюм - 1-2 Ст. Ложок
1. Ось такий скромний набір інгредієнтів необхідний, щоб ви змогли повторити цей простий рецепт печених яблук з сиром на своїй кухні.
2. Вимийте і висушіть яблука. Гострим ножем виріжте серцевину. Найкраще використовувати тверді яблучка з невеликою кислинкою.
3. Для приготування начинки з'єднайте сир з медом (можна, можливо, звичайно, використовувати в рецепті приготування печених яблук з сиром і цукор). Додайте родзинки (попередньо запарити його хвилин на 5-7, а після просушити).
4. Ретельно перемішайте начинку до однорідності, наповніть нею яблучка. Для соковитості можна зверху покласти невеликий шматочок вершкового масла. Викладіть яблука у жароміцних форму і відправте в розігріту духовку приблизно на півгодини.
5. Готовність перевіряйте ножем або виделкою. Ось і весь секрет, як приготувати печені яблука з сиром. Перед подачею можна присипати їх цукровою пудрою.
Пригощайтеся!
Пригощайтеся!