Яблука, печені з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачний і корисний десерт для маленьких дітей або годуючих мам. Існує величезна кількість рецептів для запікання яблук, я хочу показати, як приготувати яблука, печені з сиром.
Для маленьких дітей краще вибрати зелені яблука, а не червоні. Цукор, звичайно, можна замінити медом, хоча його не рекомендують занадто нагрівати. Замість родзинок пробуйте додавати горіхи або інші сухофрукти, виходить дивовижно!
- Яблука - 2 штуки (великі)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сир - 100 грам
- Ізюм - 1 Ст. Ложка
1. Два великих яблука розріжте поперек і видаліть серцевину ложкою.
2. Сир змішайте з цукром.
3. Відокремте білки від жовтків і відправте жовтки до сиру. Перетріть всю масу виделкою.
4. Ізюм залийте окропом на 5 хвилин. Підсушіть його серветкою, а потім додайте в сирну масу, добре перемішайте.
5. Начините яблука сирною сумішшю. Викладіть на деко і випікайте при температурі 200 градусів до появи рум'яної скоринки.
6. Простий і смачний десерт готовий