Рецепт Яблука, печені з сиром фото

Яблука, печені з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яблука
Низькокалорійні , Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Десерти , Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Це дуже смачний і корисний десерт для маленьких дітей або годуючих мам. Існує величезна кількість рецептів для запікання яблук, я хочу показати, як приготувати яблука, печені з сиром.

Опис приготування:

Для маленьких дітей краще вибрати зелені яблука, а не червоні. Цукор, звичайно, можна замінити медом, хоча його не рекомендують занадто нагрівати. Замість родзинок пробуйте додавати горіхи або інші сухофрукти, виходить дивовижно!


  • Яблука - 2 штуки (великі)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сир - 100 грам
  • Ізюм - 1 Ст. Ложка
яблука, печені з сиром - фото крок 1
1. Два великих яблука розріжте поперек і видаліть серцевину ложкою.
яблука, печені з сиром - фото крок 2
2. Сир змішайте з цукром.
яблука, печені з сиром - фото крок 3
3. Відокремте білки від жовтків і відправте жовтки до сиру. Перетріть всю масу виделкою.
яблука, печені з сиром - фото крок 4
4. Ізюм залийте окропом на 5 хвилин. Підсушіть його серветкою, а потім додайте в сирну масу, добре перемішайте.
яблука, печені з сиром - фото крок 5
5. Начините яблука сирною сумішшю. Викладіть на деко і випікайте при температурі 200 градусів до появи рум'яної скоринки.
яблука, печені з сиром - фото крок 6
6. Простий і смачний десерт готовий

Схожі рецепти