Печені яблука з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати печені яблука з чорносливом. Таке блюдо вважається дуже корисним для здоров'я. У яблука ми не будемо додавати цукор, щоб користь була 100% -ної!
Щоб надати солодкість нашому десерту, я вирішила додати меду. Він відмінно поєднується з яблуком і чорносливом. Сорт яблук підійде будь-який. Чорнослив потрібно брати обов'язково без кісточки.
- Яблуко - 6 штук
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Чорнослив - 1 Склянка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
З яблучок зрізаємо "кришечки", видаляємо серцевину. Чорнослив промиваємо, ріжемо дрібно і змішуємо з медом. Закладаємо в яблука начинку з чорносливу.
Накриваємо яблука кришечками. Форму змащуємо маслом, викладаємо туди наш десерт, відправляємо його в духовку на 25-30 хвилин. Випікати при 200 градусах.
Подаємо яблука з чорносливом, як тільки вони трохи охолонуть. Блюдо добре поєднується з чаєм. Смачного!