Рецепт Печені яблука з чорносливом фото

Печені яблука з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Десерти , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати печені яблука з чорносливом. Таке блюдо вважається дуже корисним для здоров'я. У яблука ми не будемо додавати цукор, щоб користь була 100% -ної!

Опис приготування:

Щоб надати солодкість нашому десерту, я вирішила додати меду. Він відмінно поєднується з яблуком і чорносливом. Сорт яблук підійде будь-який. Чорнослив потрібно брати обов'язково без кісточки.

  • Яблуко - 6 штук
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Чорнослив - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
печені яблука з чорносливом - фото крок 1
З яблучок зрізаємо"кришечки" , видаляємо серцевину. Чорнослив промиваємо, ріжемо дрібно і змішуємо з медом. Закладаємо в яблука начинку з чорносливу.
печені яблука з чорносливом - фото крок 2
Накриваємо яблука кришечками. Форму змащуємо маслом, викладаємо туди наш десерт, відправляємо його в духовку на 25-30 хвилин. Випікати при 200 градусах.
печені яблука з чорносливом - фото крок 3
Подаємо яблука з чорносливом, як тільки вони трохи охолонуть. Блюдо добре поєднується з чаєм. Смачного!

Схожі рецепти