Рецепт Фаршировані яблука з медом фото

Фаршировані яблука з медом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення , Для діабетиків
На полуденок , Для дітей
Десерти , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 35 хв.

Дуже смачний і корисний десерт для всіх: і для дорослих, і для дітей. Встояти перед таким ласощами не зможе ніхто. Такий десерт рекомендують навіть дієтологи, приготувати його потрібно обов'язково!

Опис приготування:

Смачне і дуже корисне ласощі виходить. Коли ви будете його готувати, Усе, хто є в квартирі збіжаться на кухню. Адже аромат при запіканні яблук буде просто неповторним. Рецепт приготування фаршированих яблук з медом дуже простий, переконайтеся в цьому самі!

  • Яблука - 6 штук
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Ізюм - 1/2 склянки
  • Мигдаль - 1/2 склянки (або інші горіхи)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
фаршировані яблука з медом - фото крок 1
Мигдальні горіхи обсмажити на сухій сковороді. Шкірку можна видалити, а можна залишити
фаршировані яблука з медом - фото крок 2
Яблука миємо, акуратно видаляємо хвостики і серцевину. Збризгуємо яблука всередині лимонним соком.
фаршировані яблука з медом - фото крок 3
Мигдаль подрібнити і змішати з промитим і підсушеним родзинками і медом.
фаршировані яблука з медом - фото крок 4
Що вийшла начинкою фаршируємо яблука, виставляємо їх на деко. У деко можна налити трохи води.
фаршировані яблука з медом - фото крок 5
Запікаємо яблука в розігрітій до 170 градусів духовці хвилин 25-30.

Схожі рецепти