Рецепт Яблука, запечені з корицею фото

Яблука, запечені з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Фрукти на десерт - це смачно, корисно і досить просто. Пропоную класну ідею приготування яблук з корицею, запечених в духовці. Відмінний варіант для дітей і дорослих. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Такі яблучка можна подавати до столу і як самостійний десерт, і до випічки або морозиву, наприклад. В даному випадку використовується мед, але якщо ви не любите або не їсте мед, сміливо замінюйте його цукром, найкраще коричневим.

  • Яблуко - 4 штуки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
яблука, запечені з корицею - фото крок 1
1. Духовку розігрійте до 200 градусів. Яблука вимийте, очистіть від серцевини і наріжте скибочками.
яблука, запечені з корицею - фото крок 2
2. Викладіть у жароміцних форму, посипте корицею і полийте медом. Надішліть в духовку на 30-45 хвилин.
яблука, запечені з корицею - фото крок 3
3. Як тільки яблучко стане легко протикати виделкою, можна діставати з духовки.
Смачного!

Схожі рецепти