Яблука, запечені з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Фрукти на десерт - це смачно, корисно і досить просто. Пропоную класну ідею приготування яблук з корицею, запечених в духовці. Відмінний варіант для дітей і дорослих. Запам'ятовуйте рецепт!
Такі яблучка можна подавати до столу і як самостійний десерт, і до випічки або морозиву, наприклад. В даному випадку використовується мед, але якщо ви не любите або не їсте мед, сміливо замінюйте його цукром, найкраще коричневим.
- Яблуко - 4 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки

1. Духовку розігрійте до 200 градусів. Яблука вимийте, очистіть від серцевини і наріжте скибочками.

2. Викладіть у жароміцних форму, посипте корицею і полийте медом. Надішліть в духовку на 30-45 хвилин.

3. Як тільки яблучко стане легко протикати виделкою, можна діставати з духовки.
Смачного!
Смачного!