Запечені яблука з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний рецепт. Запечене яблуко з основою з цукру і кориці подається як десерт.
Простий і смачний рецепт. Запечене яблуко з основою з цукру і кориці подається як десерт.
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Яблуко - 1 штука

Інгредієнти на 1 яблуко:
1 столова ложка цукру
1/4 чайної ложки кориці
Яблуко (можете приготувати і кілька яблук в залежності від кількості людей)
Гарненько перемішайте цукор і корицю.
1 столова ложка цукру
1/4 чайної ложки кориці
Яблуко (можете приготувати і кілька яблук в залежності від кількості людей)
Гарненько перемішайте цукор і корицю.

Наріжте яблуко на 8 Dolek. Зробіть це, розрізаючи яблуко від одного полюса до іншого і повторюйте з половинки до чверті.

Вирізуйте серцевини яблучних часточок.

Зберіть часточки яблука в фользі.

Насипаємо суміш цукру і кориці в яблуко.

Закриваємо яблуко шматочками які виконують роль кришки, загортаємо в фольгу і ставимо в духовку. Випікати 15-20 хвилин при температурі 350 ° F (духовка), якщо ви готуєте в грилі - 10 хвилин.