Запечені яблука з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.
Простий і смачний рецепт. Запечене яблуко з основою з цукру і кориці подається як десерт.
Опис приготування:
Простий і смачний рецепт. Запечене яблуко з основою з цукру і кориці подається як десерт.
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Яблуко - 1 штука
Інгредієнти на 1 яблуко:
1 столова ложка цукру
1/4 чайної ложки кориці
Яблуко (можете приготувати і кілька яблук в залежності від кількості людей)
Гарненько перемішайте цукор і корицю.
1 столова ложка цукру
1/4 чайної ложки кориці
Яблуко (можете приготувати і кілька яблук в залежності від кількості людей)
Гарненько перемішайте цукор і корицю.
Наріжте яблуко на 8 Dolek. Зробіть це, розрізаючи яблуко від одного полюса до іншого і повторюйте з половинки до чверті.
Вирізуйте серцевини яблучних часточок.
Зберіть часточки яблука в фользі.
Насипаємо суміш цукру і кориці в яблуко.
Закриваємо яблуко шматочками які виконують роль кришки, загортаємо в фольгу і ставимо в духовку. Випікати 15-20 хвилин при температурі 350 ° F (духовка), якщо ви готуєте в грилі - 10 хвилин.