Рецепт Запечені яблука з корицею фото

Запечені яблука з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Простий і смачний рецепт. Запечене яблуко з основою з цукру і кориці подається як десерт.

Опис приготування:

Простий і смачний рецепт. Запечене яблуко з основою з цукру і кориці подається як десерт.

  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Яблуко - 1 штука
запечені яблука з корицею - фото крок 1
Інгредієнти на 1 яблуко:
1 столова ложка цукру
1/4 чайної ложки кориці
Яблуко (можете приготувати і кілька яблук в залежності від кількості людей)
Гарненько перемішайте цукор і корицю.
запечені яблука з корицею - фото крок 2
Наріжте яблуко на 8 Dolek. Зробіть це, розрізаючи яблуко від одного полюса до іншого і повторюйте з половинки до чверті.
запечені яблука з корицею - фото крок 3
Вирізуйте серцевини яблучних часточок.
запечені яблука з корицею - фото крок 4
Зберіть часточки яблука в фользі.
запечені яблука з корицею - фото крок 5
Насипаємо суміш цукру і кориці в яблуко.
запечені яблука з корицею - фото крок 6
Закриваємо яблуко шматочками які виконують роль кришки, загортаємо в фольгу і ставимо в духовку. Випікати 15-20 хвилин при температурі 350 ° F (духовка), якщо ви готуєте в грилі - 10 хвилин.

Схожі рецепти