Люля-кебаб з яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви великий любитель кавказької кухні і завжди хотіли спробувати люля-кебаб, то сьогодні ваш день. Ви дізнаєтеся, як приготувати люля-кебаб з яловичини в духовці, буде легко і смачно!
Цей рецепт ідеально скрасить як повсякденний, так і святковий стіл. Гості обов'язково оцінять ваші старання і будуть задоволені результатом. Буде дуже смачно, не сумнівайтеся. Смачного!
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Сало свиняче - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Кріп - 1 пучок
- Часник - 6 зубчиків
- Koriandr, зіра - по 1 Щіпка
- Сіль, перець - За смаком
- Лимон - 0, 5 штуки
1
Для початку необхідно очистити і промити цибулю. Після цього нарізаємо його на четвертинки і перекладаємо в окремий посуд. Тим часом очищаємо часник і також його відкладаємо. Точно так само чинимо і з кропом.
2
Сало нарізаємо середнім кубиком і відкладаємо в окрему ємність. З лимона необхідно буде видавити сік.
Готуємо спеції для фаршу. Для цього змішуємо в ступці зіру, коріандр і ретельно перетираємо їх до однорідного порошку.
3
Цибуля, часник і кріп подрібнюємо в блендері, далі додаємо туди лимонний сік і сало і знову перебиваємо до однорідної маси. Змішуємо яловичий фарш з основою, додаємо спеції, сіль і перець. Ретельно перемішуємо, далі накриваємо фарш плівкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин, щоб фарш ввібрав спеції.
4
Формуємо люля-кебаб. Шпажки необхідно попередньо вимочити в воді. Формуємо з фаршу ковбаски, які потім одягаємо на шпажки, випікаємо при температурі 200 градусів протягом 30-40 хвилин.