Рецепт Люля-кебаб з яловичини в духовці фото

Люля-кебаб з яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви великий любитель кавказької кухні і завжди хотіли спробувати люля-кебаб, то сьогодні ваш день. Ви дізнаєтеся, як приготувати люля-кебаб з яловичини в духовці, буде легко і смачно!


Опис приготування:

Цей рецепт ідеально скрасить як повсякденний, так і святковий стіл. Гості обов'язково оцінять ваші старання і будуть задоволені результатом. Буде дуже смачно, не сумнівайтеся. Смачного!

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Сало свиняче - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Кріп - 1 пучок
  • Часник - 6 зубчиків
  • Koriandr, зіра - по 1 Щіпка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимон - 0, 5 штуки
1
Для початку необхідно очистити і промити цибулю. Після цього нарізаємо його на четвертинки і перекладаємо в окремий посуд. Тим часом очищаємо часник і також його відкладаємо. Точно так само чинимо і з кропом.
2
Сало нарізаємо середнім кубиком і відкладаємо в окрему ємність. З лимона необхідно буде видавити сік.

Готуємо спеції для фаршу. Для цього змішуємо в ступці зіру, коріандр і ретельно перетираємо їх до однорідного порошку.

3
Цибуля, часник і кріп подрібнюємо в блендері, далі додаємо туди лимонний сік і сало і знову перебиваємо до однорідної маси. Змішуємо яловичий фарш з основою, додаємо спеції, сіль і перець. Ретельно перемішуємо, далі накриваємо фарш плівкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин, щоб фарш ввібрав спеції.
4
Формуємо люля-кебаб. Шпажки необхідно попередньо вимочити в воді. Формуємо з фаршу ковбаски, які потім одягаємо на шпажки, випікаємо при температурі 200 градусів протягом 30-40 хвилин.

Схожі рецепти