Рецепт Люля-кебаб з яловичини (смачний рецепт) фото

Люля-кебаб з яловичини (смачний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Кебаб

Ця страва кавказької кухні, яке так вабить своїм незвичайним смаком. Якщо хочете дізнатися, як приготувати люля-кебаб з яловичини, будьте уважні до етапів приготування. У них всі секрети.

Блюдо унікально завдяки своїм походженням, адже представники кавказьких національностей знають толк в м'ясних стравах. За бажанням можна відходити від рецепта, додаючи більше різних спецій, які наповнять м'ясо автентичним смаком. Перед подачею можна приготувати гострий соус, який ідеально підійде для люля-кебаб з яловичини.

  • Фарш із яловичини - 800 грам
  • Зелена цибуля - 1 Ст. Ложка (нарізаний)
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком (мелений)
  • Болгарський перець - 1 штука
1
Для того щоб приготувати люля-кебаб з яловичини, нам знадобляться дерев'яні шпажки, які необхідно попередньо вимочити в воді (30 хвилин).
2
Готуємо всі необхідні інгредієнти. Очищаємо цибулини, часник, потім подрібнюємо і додаємо в яловичий фарш. Туди ж додаємо дрібно нарізану зелень, сіль і перець. Ретельно перемішуємо фарш, щоб спеції, часник і цибулю рівномірно розподілилися. Відбиваємо фарш і ставимо його в холодильник на 30 хвилин.
3
Очищаємо залишився лук і нарізаємо його великими шматочками. Точно також чинимо і з болгарським перцем, попередньо видаливши у нього серцевину.
4
Формуємо з фаршу ковбаски діаметром в 3-4 см і довжиною в 5-6 см, змоченими в холодній воді руками. Надягаємо ковбаски на шпажки разом з цибулею і перцем.
5
Розігріваємо велику сковорідку і додаємо рослинне масло. Викладаємо шпажки з кебаб і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки десь на протязі 10-12 хвилин.
6
Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти