Люля-кебаб зі свинини і яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите шашлики, або м'ясо на грилі, тоді вам обов'язково сподобається люля-кебаб зі свинини і яловичини. Смак і аромат свіжого м'яса на вогні не зрівняється ні з чим. Пробуйте!
Немає кращої закуски для посиденьок на природі, ніж м'ясні страви, приготовані на відкритому вогні. У доповненні до популярних шашликів ви можете приготувати люля-кебаб. Його роблять з баранини, курки, яловичини, свинини. А також часто комбінують декілька видів м'яса. Розповідаю, як приготувати люля-кебаб з яловичини і свинини.
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Свинина (сало) - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Koriandr - 0, 5 пучка
- Часник - 1 зубчик
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Мелений коріандр - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Чорний мелений перець - За смаком
1
Вимийте м'ясо і сало, наріжте невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку.
2
Очистіть цибулю і часник, пропустіть через м'ясорубку, чергуючи з м'ясом або окремо.
3
Подрібніть всю зелень, додайте в миску до фаршу, а також викладіть все спеції, гарненько перемішайте.
4
Змочіть руки у холодній воді і отщіпніте невелику частину фаршу, сформуйте 4 кульки, кожен кілька разів обомніте руками.
5
Накрийте м'ясо харчовою плівкою і відправте в холодильник мінімум на 2 годину, а краще на ніч.
6
Візьміть шматочок м'яса в руку, інвестувати в Sampur, а потім провертати шампур за годинниковою стрілкою, акуратно і рівномірно розподіліть фарш по шампури.
7
Обсмажуйте м'ясо на тліючих вугіллі близько 3 хвилин з кожного боку, потім зніміть і відразу подавайте до столу з соусом з вершкового сиру і зелені.