Рецепт Люля-кебаб зі свинини на шампурах фото

Люля-кебаб зі свинини на шампурах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На природу
Гарячі страви, Кебаб

Якщо ви відправляєтеся на природу і хочете урізноманітнити звичне меню з шашликами, рекомендую спробувати приготувати люля-кебаб зі свинини на шампурах. Дивно смачно і апетитно!

На класичний рецепт я абсолютно не претендую, покажу вам свій варіант люля. Головна відмінність в тому, що у мене немає жиру або додаткового сала, тільки шматочок пропущеної через м'ясорубку свинини і все. За бажанням можна додати в фарш улюблені спеції або посічену зелень.

  • Свинина - 1.5 кілограма
  • Цибулина - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
люля-кебаб зі свинини на шампурах - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
люля-кебаб зі свинини на шампурах - фото крок 2
М'ясо промийте та висушіть. За допомогою м'ясорубки приготуйте фарш.
люля-кебаб зі свинини на шампурах - фото крок 3
Лук наріжте.
люля-кебаб зі свинини на шампурах - фото крок 4
Посоліть і поперчіть за смаком.
люля-кебаб зі свинини на шампурах - фото крок 5
Перемішайте м'ясну основу і перекладіть у велику миску. Далі важливий етап - вибивання фаршу. Для цього підкиньте м'ясо вгору і з силою опустіть в миску.
люля-кебаб зі свинини на шампурах - фото крок 6
Вибивайте фарш 10 хвилин, не менше! Після відправте його в холодильник "відпочити" .
люля-кебаб зі свинини на шампурах - фото крок 7
Отщіпніте шматочок фаршу, скачайте з нього умовну котлетку. Помістіть на шампур і розподіліть, формуючи ось такі ковбаски на шампурах.
люля-кебаб зі свинини на шампурах - фото крок 8
Викладіть шампури на мангал з сильним жаром, але без вогню.
люля-кебаб зі свинини на шампурах - фото крок 9
Смажте близько 5 хвилин, не перегортаючи. Після акуратно переверніть і підрум'яньте з іншого боку.
люля-кебаб зі свинини на шампурах - фото крок 10
Люля-кебаб зі свинини на шампурах - це ситно і дуже смачно. Смачного!

Схожі рецепти