Рецепт Люля-кебаб зі свинини (простий рецепт) фото

Люля-кебаб зі свинини (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо , Свинина , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Завжди хотіла навчитися готувати справжній люля-кебаб і нарешті це сталося! Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування люля-кебаб зі свинини. Приступимо до приготування!

Опис приготування:

Люля-кебаб зі свинини є відмінним блюдом, яке прекрасно підійде на вечерю. Як гарнір до люля можна приготувати овочі на грилі. Свинина виходить соковитою і ароматною. Обов'язково спробуйте і ви закохаєтесь в це блюдо відразу ж!

  • Свинячий фарш - 450 грам
  • Часник - 6 зубчиків
  • Базилік - 1 Ст. Ложка
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сіль, спеції, кріп - За смаком
1
Свинячий фарш змішуємо з рубаним луком і часником, гарненько перемішуємо до однорідності.
2
Кріп дрібно рубаємо, додаємо в фарш зі спеціями і гарненько все перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися по всьому фаршу.
3
Гарненько відбиваємо фарш і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Вологими руками формуємо ковбаски, нанизуємо їх на шпажки / шампури і обсмажуємо на грилі до готовності. Смачного!

Схожі рецепти