Люля-кебаб зі свинини (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Завжди хотіла навчитися готувати справжній люля-кебаб і нарешті це сталося! Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування люля-кебаб зі свинини. Приступимо до приготування!
Опис приготування:
Люля-кебаб зі свинини є відмінним блюдом, яке прекрасно підійде на вечерю. Як гарнір до люля можна приготувати овочі на грилі. Свинина виходить соковитою і ароматною. Обов'язково спробуйте і ви закохаєтесь в це блюдо відразу ж!
- Свинячий фарш - 450 грам
- Часник - 6 зубчиків
- Базилік - 1 Ст. Ложка
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль, спеції, кріп - За смаком
1
Свинячий фарш змішуємо з рубаним луком і часником, гарненько перемішуємо до однорідності.
2
Кріп дрібно рубаємо, додаємо в фарш зі спеціями і гарненько все перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися по всьому фаршу.
3
Гарненько відбиваємо фарш і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Вологими руками формуємо ковбаски, нанизуємо їх на шпажки / шампури і обсмажуємо на грилі до готовності. Смачного!