Котлети з коропа
(покроковий рецепт з фото)
Найніжніші рибні котлетки, приготовані з коропа - відмінний варіант, якщо ви любите страви з риби. І хоча нам доведеться витратити більше часу і сил на такі котлети з коропа, результат того вартий.
Особисто я ще з дитинства люблю річкову рибу і все, що з неї можна приготувати, так як я часто ходила з татом на рибалку, а потім допомагала мамі приготувати наш улов. Так я, власне кажучи, і дізналася цей рецепт приготування котлет з коропа, і до сих пір вони у мене найулюбленіші. Тут настільки добре поєднуються всі інгредієнти, що краще навіть і придумати складно, а котлетки виходять неймовірно смачні і соковиті - просто смакота. І мені хочеться, щоб ви їх теж обов'язково спробували, тому я із задоволенням розповім вам, як зробити котлети з коропа, а ви вирушайте за свіжою рибкою, так як тільки з такої риби ви отримаєте найсмачніші котлети на світлі.
- Короп - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сало - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Крупа манна - 1 Ст. Ложка
- Кнопка - 2 скибочки
- Борошно - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком