Рецепт Котлети з коропа фото

Котлети з коропа
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Короп
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Найніжніші рибні котлетки, приготовані з коропа - відмінний варіант, якщо ви любите страви з риби. І хоча нам доведеться витратити більше часу і сил на такі котлети з коропа, результат того вартий.

Особисто я ще з дитинства люблю річкову рибу і все, що з неї можна приготувати, так як я часто ходила з татом на рибалку, а потім допомагала мамі приготувати наш улов. Так я, власне кажучи, і дізналася цей рецепт приготування котлет з коропа, і до сих пір вони у мене найулюбленіші. Тут настільки добре поєднуються всі інгредієнти, що краще навіть і придумати складно, а котлетки виходять неймовірно смачні і соковиті - просто смакота. І мені хочеться, щоб ви їх теж обов'язково спробували, тому я із задоволенням розповім вам, як зробити котлети з коропа, а ви вирушайте за свіжою рибкою, так як тільки з такої риби ви отримаєте найсмачніші котлети на світлі.

  • Короп - 1, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сало - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Крупа манна - 1 Ст. Ложка
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Борошно - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
котлети з коропа - фото крок 1
Свіжого коропа ретельно вимити під холодною водою і очищаємо від нутрощів і луски, потім ще раз моєму.
котлети з коропа - фото крок 2
Тепер акуратно відокремлюємо філе риби від кісток.
котлети з коропа - фото крок 3
Рибу, сало, ріпчаста цибуля, попередньо вимочений у воді і віджатий хліб подрібнюємо за допомогою м'ясорубки.
котлети з коропа - фото крок 4
Ретельно перемішуємо все до стану однорідності.
котлети з коропа - фото крок 5
У фарш розбиваємо яйця, додаємо манку і подрібнений часник, солимо і перчимо до смаку. Ще раз дуже добре вимішуємо фарш і трохи відбиваємо його.
котлети з коропа - фото крок 6
З приготованого фаршу ліпимо мокрими руками невеликі й акуратні котлетки.
котлети з коропа - фото крок 7
У сковороді розігріваємо олію, котлети обвалюють в борошні й обсмажуємо на сковороді з усіх боків до золотистого кольору. Готові котлетки подаємо з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Схожі рецепти