Салат «польовий»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачного салату «Польовий» з овочів і смаженого бекону.
Для приготування цього салату всі продукти добре моєму, обсушуємо, чистимо і нарізаємо наступним чином: помідори - великими часточками; цибуля - тонкими півкільцями; буряк - великими кубиками. Бекон нарізаємо невеликими шматочками і швидко обсмажуємо на сковорідці без додавання масла.
Для соусу: змішуємо оливкову олію, бальзамічний оцет, гірчицю і спеції. Всі продукти викладаємо на порційні тарілки і поливаємо соусом.
- Буряк - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 2-3 штук
- Бекон або грудинка - - За смаком
- Спеції - - За смаком
- Зелень - - За смаком
Для приготування цього салату всі продукти добре моєму, обсушуємо, чистимо і нарізаємо наступним чином: помідори - великими часточками; цибуля - тонкими півкільцями; буряк - великими кубиками. Бекон нарізаємо невеликими шматочками і швидко обсмажуємо на сковорідці без додавання масла.
Для соусу: змішуємо оливкову олію, бальзамічний оцет, гірчицю і спеції. Всі продукти викладаємо на порційні тарілки і поливаємо соусом.