Рецепт Салат «польовий» фото

Салат «польовий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.

Рецепт приготування смачного салату «Польовий» з овочів і смаженого бекону.

Опис приготування:

Для приготування цього салату всі продукти добре моєму, обсушуємо, чистимо і нарізаємо наступним чином: помідори - великими часточками; цибуля - тонкими півкільцями; буряк - великими кубиками. Бекон нарізаємо невеликими шматочками і швидко обсмажуємо на сковорідці без додавання масла.

Для соусу: змішуємо оливкову олію, бальзамічний оцет, гірчицю і спеції. Всі продукти викладаємо на порційні тарілки і поливаємо соусом.


  • Буряк - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 2-3 штук
  • Бекон або грудинка - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
  • Зелень - - За смаком
Для приготування цього салату всі продукти добре моєму, обсушуємо, чистимо і нарізаємо наступним чином: помідори - великими часточками; цибуля - тонкими півкільцями; буряк - великими кубиками. Бекон нарізаємо невеликими шматочками і швидко обсмажуємо на сковорідці без додавання масла.

Для соусу: змішуємо оливкову олію, бальзамічний оцет, гірчицю і спеції. Всі продукти викладаємо на порційні тарілки і поливаємо соусом.

Схожі рецепти