Іспанська сангрия
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами смачний, пікантний напій, який наповнений вітамінами. Готується дуже швидко, а виходить просто чудово. Спробуйте приготувати сангрию на вечірку або свято.
Класичного рецепту сангрии не існує. Я перепробивал багато рецептів. Додавала і прибирала деякі інгредієнти, але все ж цей рецепт я знаходжу найоптимальнішим. Ще можна готувати сангрию з ягодами, наприклад - з лохиною, ожини і малиною, виходить дуже смачно. Обов'язково подавайте до сангрии лід. Чи не охолоджена сангрія на смак не дуже приємна, а іноді нудотно. Спробуйте приготувати свою сангрию і порадуйте гостей південним напоєм.
- Персик - 3 штуки
- Паличка кориці - 1 штука
- Апельсини - 6 штук
- Лимон - 2 штуки
- Цукор - 50 грам
- Червоне вино - 1 штука (пляшка)
- Бренді - 250 мілілітрів
Зніміть з лимона шкірку, видавіть з нього сік. Два апельсина поріжте часточками. А з решти вичавити сік. Додайте сік апельсина до лимонному соку.
Помийте персики. Видаліть у них кісточки, наріжте фрукти шматочками.
Змішайте в глечику бренді, цукор, вино і сік. Гарненько перемішайте рідину. Покладіть всередину корицю, цукор, фрукти, шкірку лимона, Перемішайте сангрию ще раз, охолодіть в холодильнику (приблизно 20-30 хвилин). Прикрасьте глечик часточкою лимона або апельсина.