Тепла Сангрия
(покроковий рецепт з фото)
Сангрия - це іспанська напій із середнім вмістом алкоголю, що готується з червоного вина з фруктами. Напій, який чудово зігріє душу і тіло в зиязикай час.
Сангрія - смачний літній напій родом з Іспанії на основі вина з шматочками самих різних фруктів. Напій виходить дуже смачним, ароматним, нагадує солодке шампанське. Рекомендую фрукти спочатку пересипати цукром, щоб вони пустили сік, потім залити вином, дати гарненько настоятися.
- Сухе червоне вино - 0.7 L
- Апельсин - 2 штуки
- Лимон - 2 штуки
- Персики - 2-3 штук
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 штука
- Гвоздика - 4-6 штук
- Цукор - 1/2 склянки
1. Для приготування напою важливо помити всі фрукти.
2. У сотейник помістіть шкірку апельсина і цукор. Дайте настоятися 15 хвилин.
3. Додайте півсклянки води, спеції (корицю і гвоздику).
4. Наполягати вино, поставте на повільний вогонь і нагрійте до тих пір, поки цукор не розчиниться, вино буде гарячим, але kipyashtim.
5. Лимони обдайте гарячою водою. Потім наріжте на тонкі кола і помістіть в глечик.
6. У нього ж поріжте апельсини і персики.
7. З каструлі з вином видаліть апельсинову шкірку.
8. Тепле вино влийте в глек з фруктами і подавайте гостям.