Рецепт Тепла Сангрия фото

Тепла Сангрия
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Фрукти
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Сангрия - це іспанська напій із середнім вмістом алкоголю, що готується з червоного вина з фруктами. Напій, який чудово зігріє душу і тіло в зиязикай час.

Опис приготування:

Сангрія - смачний літній напій родом з Іспанії на основі вина з шматочками самих різних фруктів. Напій виходить дуже смачним, ароматним, нагадує солодке шампанське. Рекомендую фрукти спочатку пересипати цукром, щоб вони пустили сік, потім залити вином, дати гарненько настоятися.

  • Сухе червоне вино - 0.7 L
  • Апельсин - 2 штуки
  • Лимон - 2 штуки
  • Персики - 2-3 штук
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 1 штука
  • Гвоздика - 4-6 штук
  • Цукор - 1/2 склянки
тепла Сангрия - фото крок 1
1. Для приготування напою важливо помити всі фрукти.
тепла Сангрия - фото крок 2
2. У сотейник помістіть шкірку апельсина і цукор. Дайте настоятися 15 хвилин.
тепла Сангрия - фото крок 3
3. Додайте півсклянки води, спеції (корицю і гвоздику).
тепла Сангрия - фото крок 4
4. Наполягати вино, поставте на повільний вогонь і нагрійте до тих пір, поки цукор не розчиниться, вино буде гарячим, але kipyashtim.
тепла Сангрия - фото крок 5
5. Лимони обдайте гарячою водою. Потім наріжте на тонкі кола і помістіть в глечик.
тепла Сангрия - фото крок 6
6. У нього ж поріжте апельсини і персики.
тепла Сангрия - фото крок 7
7. З каструлі з вином видаліть апельсинову шкірку.
тепла Сангрия - фото крок 8
8. Тепле вино влийте в глек з фруктами і подавайте гостям.

Схожі рецепти