Сангрия (зимовий варіант)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі цікаві напої, зроблені самостійно, то обов'язково беріть на замітку цю ідею, як приготувати cангрію, зиязикай варіант напевно стане вашим улюбленим. Запам'ятовуйте рецепт!
Основою такого напою буде вино і бренді, а з фруктів ми додамо яблуко, вапно, апельсин і гранат. Смак і аромат такий сангрии не передати словами! Навмисно не вказую кількість цукру. Все залежить і від солодощі фруктів, і різноманітність вин, і від ваших особистих смакових переваг. Наполягати напій перед подачею потрібно не менше 1-1.5 годин, але ідеальний варіант - це дати постояти ніч.
- Вапно - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Червоний апельсин - 1 штука
- Гранат - 1 штука
- Червоне вино - 1.5 L
- Бренді - 1 Склянка (або віскі)
- Гвоздика - 5 штук
- Цукор - За смаком
1. Вимийте і висушіть фрукти.
2. Подрібніть яблуко, 1 вапно (другий залиште для прикраси склянки перед подачею), апельсин і очистіть зерна граната.
3. З'єднайте вино, бренди, цукор і фрукти. Додайте для аромату гвоздику. Перемішайте і залиште настоюватися.
4. Перед подачею в келих можна додати лід і скибочку лайма.