Сангрия (зимовий варіант)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо вам до душі цікаві напої, зроблені самостійно, то обов'язково беріть на замітку цю ідею, як приготувати cангрію, зиязикай варіант напевно стане вашим улюбленим. Запам'ятовуйте рецепт!
Опис приготування:
Основою такого напою буде вино і бренді, а з фруктів ми додамо яблуко, вапно, апельсин і гранат. Смак і аромат такий сангрии не передати словами! Навмисно не вказую кількість цукру. Все залежить і від солодощі фруктів, і різноманітність вин, і від ваших особистих смакових переваг. Наполягати напій перед подачею потрібно не менше 1-1.5 годин, але ідеальний варіант - це дати постояти ніч.
- Вапно - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Червоний апельсин - 1 штука
- Гранат - 1 штука
- Червоне вино - 1.5 L
- Бренді - 1 Склянка (або віскі)
- Гвоздика - 5 штук
- Цукор - За смаком
1. Вимийте і висушіть фрукти.
2. Подрібніть яблуко, 1 вапно (другий залиште для прикраси склянки перед подачею), апельсин і очистіть зерна граната.
3. З'єднайте вино, бренди, цукор і фрукти. Додайте для аромату гвоздику. Перемішайте і залиште настоюватися.
4. Перед подачею в келих можна додати лід і скибочку лайма.