Рецепт Сангрия (зимовий варіант) фото

Сангрия (зимовий варіант)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Фрукти
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет
Напої

Якщо вам до душі цікаві напої, зроблені самостійно, то обов'язково беріть на замітку цю ідею, як приготувати cангрію, зиязикай варіант напевно стане вашим улюбленим. Запам'ятовуйте рецепт!

Основою такого напою буде вино і бренді, а з фруктів ми додамо яблуко, вапно, апельсин і гранат. Смак і аромат такий сангрии не передати словами! Навмисно не вказую кількість цукру. Все залежить і від солодощі фруктів, і різноманітність вин, і від ваших особистих смакових переваг. Наполягати напій перед подачею потрібно не менше 1-1.5 годин, але ідеальний варіант - це дати постояти ніч.

  • Вапно - 2 штуки
  • Яблуко - 1 штука
  • Червоний апельсин - 1 штука
  • Гранат - 1 штука
  • Червоне вино - 1.5 L
  • Бренді - 1 Склянка (або віскі)
  • Гвоздика - 5 штук
  • Цукор - За смаком
сангрия (зиязикай варіант) - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть фрукти.
сангрия (зиязикай варіант) - фото крок 2
2. Подрібніть яблуко, 1 вапно (другий залиште для прикраси склянки перед подачею), апельсин і очистіть зерна граната.
сангрия (зиязикай варіант) - фото крок 3
3. З'єднайте вино, бренди, цукор і фрукти. Додайте для аромату гвоздику. Перемішайте і залиште настоюватися.
сангрия (зиязикай варіант) - фото крок 4
4. Перед подачею в келих можна додати лід і скибочку лайма.

Схожі рецепти