ТЕПЛА салат з картоплею і восьминіг
(покроковий рецепт з фото)
Восьминоги нарізати на 2-3 частини.
Картоплю очистити, нарізати середніми кубиками, відварити в підсоленій воді.
Відлити воду, поставити картопля на вогонь підсушитися. Туди ж покласти восьминоги і мідії -прогреть.
Помідори ріжемо навпіл.
Всі складові салату викладаємо в салатницю, заправляємо соусом, перчимо і акуратно перемішуємо
Соус:
Часник подрібнити + дрібно нарізаний кріп + оливкова і гірчичне масло + гірчицю.
Я не солила: досить солі в відварному картоплі і маринованих морепродуктах.
В оригінальному рецепті петрушка, але мені здалося до молодої картоплі доречніше кріп.
Смачно, рекомендую! ))) Смачного! )))
Кількість порцій: 3
- КАРТОФЕЛЬ- 3 штуки
- Восьминіг МАРИНОВАНІ- 200 грам
- МІДІЇ МАРИНОВАНІ- 200 грам
- Помідори черрі- 6 штук
- Свіжозмелений перець- 1 щіпка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки(ДЛЯ ЗАПРАВКИ)
- .Гірчичне масло - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Кріп свіжий - За смаком
- Гірчиця zernistaya - 1 Чайна ложка
Картоплю очистити, нарізати середніми кубиками, відварити в підсоленій воді.
Відлити воду, поставити картопля на вогонь підсушитися. Туди ж покласти восьминоги і мідії -прогреть.
Помідори ріжемо навпіл.
Всі складові салату викладаємо в салатницю, заправляємо соусом, перчимо і акуратно перемішуємо
Соус:
Часник подрібнити + дрібно нарізаний кріп + оливкова і гірчичне масло + гірчицю.
Я не солила: досить солі в відварному картоплі і маринованих морепродуктах.
В оригінальному рецепті петрушка, але мені здалося до молодої картоплі доречніше кріп.
Смачно, рекомендую! ))) Смачного! )))