Рецепт ТЕПЛА салат з картоплею і восьминіг фото

ТЕПЛА салат з картоплею і восьминіг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На сніданок
Салати

Восьминоги нарізати на 2-3 частини.

Картоплю очистити, нарізати середніми кубиками, відварити в підсоленій воді.

Відлити воду, поставити картопля на вогонь підсушитися. Туди ж покласти восьминоги і мідії -прогреть.

Помідори ріжемо навпіл.

Всі складові салату викладаємо в салатницю, заправляємо соусом, перчимо і акуратно перемішуємо

Соус:

Часник подрібнити + дрібно нарізаний кріп + оливкова і гірчичне масло + гірчицю.

Я не солила: досить солі в відварному картоплі і маринованих морепродуктах.

В оригінальному рецепті петрушка, але мені здалося до молодої картоплі доречніше кріп.

Смачно, рекомендую! ))) Смачного! )))



Кількість порцій: 3
  • КАРТОФЕЛЬ- 3 штуки
  • Восьминіг МАРИНОВАНІ- 200 грам
  • МІДІЇ МАРИНОВАНІ- 200 грам
  • Помідори черрі- 6 штук
  • Свіжозмелений перець- 1 щіпка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки(ДЛЯ ЗАПРАВКИ)
  • .Гірчичне масло - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Кріп свіжий - За смаком
  • Гірчиця zernistaya - 1 Чайна ложка
Восьминоги нарізати на 2-3 частини.

Картоплю очистити, нарізати середніми кубиками, відварити в підсоленій воді.

Відлити воду, поставити картопля на вогонь підсушитися. Туди ж покласти восьминоги і мідії -прогреть.

Помідори ріжемо навпіл.

Всі складові салату викладаємо в салатницю, заправляємо соусом, перчимо і акуратно перемішуємо

Соус:

Часник подрібнити + дрібно нарізаний кріп + оливкова і гірчичне масло + гірчицю.

Я не солила: досить солі в відварному картоплі і маринованих морепродуктах.

В оригінальному рецепті петрушка, але мені здалося до молодої картоплі доречніше кріп.

Смачно, рекомендую! ))) Смачного! )))

Схожі рецепти